kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Ekim 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

'Ben kim, kiminle hiç merak etmiyorum'

14.10.2007
- Hedefleriniz var mı, geleceğe dair projeleriniz?
- Yok, asla uzun vadeli planlar yapmam. Ama daha fazla sinema filminde oynamak, yapmak istediğim şeylerin başında geliyor. O kadar büyülü bir şey ki sinema... Bir tek bu.

- Aile, çocuk bunlar sizin hayatınızı bambaşka bir yere götürebilir mi?
- Çocuk çok farklı bir olay. Bir gün çocuğum olacak ama ne zaman bilmiyorum. Ama o günden sonra aynı tempoda çalışmam mümkün değil, bunu biliyorum. Ben bakması için çocuğumu bir başkasına bırakamam.

- Ne kadar yakın hissediyorsunuz kendinizi evliliğe?
- Evlilik yuva kurmaktır. Yani kadın, erkek ve çocuklar bir arada, bir aile olabilmek. Bu büyük bir sorumluluk. O yüzden evliliğin kolay bir şey olduğunu sanmıyorum. Her iki taraf için de zamanlama doğru olmalı. Bana gelince, şu an benim çalıştığım tempoda mümkün değil böyle bir şey. Benim değil evliliğe, kendime ayıracak vaktim yok... Daha vakit var.

- Özel hayatınızla ilgili çok, hatta hiç konuşmak istemediğinizi biliyorum. Neden bu kadar katısınız bu konuda?
- Çünkü gerek yok. Benim ailem de özeldir, ilişkim de. İnsanların kıymet verdiği şeyler hakkında rahatça konuşmasını doğru bulmuyorum. Annemin babamın bana sormadığı soruları başkalarından duymak, bana tuhaf geliyor. Hem ne anlatsam mutlu olurdu insanlar?

- Sonuçta insanız, merak duygusu hepimizin içinde... Üstelik siz çok ünlü ve dikkat çeken bir çiftsiniz. Siz merak etmez misiniz kimsenin hayatını?
- Etmem, gerçekten etmem. Kim, kiminle birlikte hiç bilmem. Bizim ilişkimizin nasıl gittiği, birbirimize ne dediğimiz sokaktaki insanı niye ilgilendirsin ki? Bizim çevremizden bahsetmiyorum çünkü baş meraklı onlar... Ama insanların başka dertleri var; çocuklarını doyuracak, geçinecek... Ben, "O bana minnoşum der, ben ona şöyle derim," gibi şeyleri okuduğumda çok gülüyorum. Ben de bunu yaparsam, kendime saygısızlık etmiş olurum...