kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Ekim 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Seray Sever

"Artık Ebru ve Seray'dan kurtulmak istiyorum"

İlker GEZİCİ/MAGAZİN
Rahatsızlığı nedeniyle ara vermek zorunda kaldığı müzik piyasasına yeni bir albümle dönmeye hazırlanan Hakan Altun; artık Ebru Gündeş ve Seray Sever'le anılmak istemediğini söyledi..
Geçtiğimiz aylarda beynindeki ur nedeniyle iki kez bıçak altına yatan ve müziğe ara vermek zorunda kalan Hakan Altun, aralık ayında yeni bir albüm çıkaracağını söyledi. Düzgün bir aile yaşantısına ihtiyacı olduğunu dile getiren başarılı şarkıcı, "Beni heyecanlandıran, bir şeyler hissettiğim biri var" diyerek bir kız arkadaşı olduğunu itiraf etti. "İlişkimiz tam kesinleşmeden bir şey söylemek istemiyorum" diyen Altun, "Sevgiliniz ünlü mü?" sorusuna ilginç bir yanıt verdi: "Benim sevdiğim her insan bana göre ünlüdür!"

KURTULMAK İSTİYOR
Daha önce Seray Sever ve Ebru Gündeş ile ilişki yaşayan Altun, adının halen bu iki isimle birlikte anılmasından rahatsızlık duyduğunu söyledi: "Çok güzel aşklar yaşadım ve hiç pişman değilim. Ama ben sadece bu iki ünlü kadınla bir ilişki yaşamadım. Hala bu iki insanla anılmak beni rahatsız ediyor. Artık bunlardan kurtulmak istiyorum."
Haberin fotoğrafları