kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Ekim 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Pazar SABAH 
KAZIM KANAT

Koşuyorum çünkü...

Nike'ın sporla ilgisi olan ya da olmayan herkesi bir araya getirmek için başlattığı Nike Pazar Koşuları, eğlenceli konseptiyle sporseverleri buluşturmaya devam ediyor. "Koşmak için bir sebebi olan" herkesin katılabildiği koşular İstanbul, Ankara ve İzmir'de gerçekleşiyor. 30 Eylül Pazar günü başlayan koşulara ilk haftada 1052 kişi katıldı. Deneyimli koşu koçlarının yönlendirmeleriyle, pazar buluşmaları saat 07:00 ile 11:00 arasında toplam 10 bölgede gerçekleşiyor.
İstanbul'da; Maltepe- Sahil Yolu Kavşağı, Caddebostan - Migros Otoparkı Arkası, Bebek Parkı - İskelenin Önü, Selamiçeşme Özgürlük Parkı - Kuzey Kapısı, Belgrad Ormanı - Neşetsuyu Parkuru, Yeşilköy - Marina Florya Sahil Çıkışı ve Yeniköy Sahil Yolu Kavşağı;
Ankara'da; Anıttepe Koşu Parkuru,
İzmir'de de Güzelyalı Vapur İskelesi ve Karşıyaka'da Mavişehir - Bostanlı Sahil Yolu başlangıcında koşan herkese, parkur noktalarında antrenörlerce koşu öncesinde ısınma hareketleri yaptırılıyor ve katılımcılar doğru koşu tekniği konusunda bilgilendiriliyor. Nike Pazar Koşuları ile ilgili daha detaylı bilgiyi Nike mağazalarındaki broşürlerden ve www.runturkey.com adresinden edinebilirsiniz.