kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Ekim 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Arnavutköy Taşoluk'ta 103 'Bahçeli Konak'

Arnavutköy'de inşa edilen Taşoluk Bahçeli Konakları'nda 103 daire bulunuyor. Projedeki her villa 475 bin YTL..
Alyans İnşaat, Arnavutköy Taşoluk'ta yeni bir projenin inşasına başladı. 206 dönümlük bir arazi üzerinde hayata geçirilen proje, Mecidiyeköy'e 40 dakika mesafede yer alıyor. 103 tripleks villadan meydana gelen Taşoluk Bahçeli Konakları'nda her bir konut Fatih Ormanı manzarasına sahip olacak.

Her villaya bin 300 metrekare bahçe
Yeni yollar ve yapımı devam eden metro çalışmaları ile Mecidiyeköy'e uzaklığının 15-20 dakikaya kadar inmesi beklenen Taşoluk Bahçeli Konakları'nda yer alan her villa tek tip olarak tasarlanıyor. 2 bin metrekarelik brüt arsa içinde projelendirilecek villaların tamamı bin 300 metrekarelik bahçe içinde inşa edilecek. Yerleşim planı ile ferah ve geniş bir ortam sunmayı hedefleyen Taşoluk Bahçeli Konakları'nda yer alan villaların büyüklükleri ise 310 metrekare olacak. Projedeki villalar, radye temel üzerine inşa ediliyor.

1 yıl içinde tamamlanacak
Taşoluk Bahçeli Konakları'nın çevre düzenlemesinde şelaleli yapay gölete de yer veriliyor. Peyzaj alanlarının yanı sıra çocuk oyun parklarının da bulunduğu projede tenis kortları, voleybol, basketbol ve mini futbol sahası, koşuyürüyüş yolları da yer alıyor. İnşaatına eylül ayında başlanan projenin 1 yıl içinde tamamlanıp sahiplerine teslim edilmesi öngörülüyor. Taşoluk Bahçeli Konakları'ndaki villaların fiyatları ise 475 bin YTL. Projenin satış ve pazarlamasını Century 21 Odak Ofisi üstleniyor.

Taşoluk Bahçeli Konakları'nın künyesi
* Firma:Alyans İnşaat
* Yer: Arnavutköy-Taşoluk
* Büyüklük: 206 dönüm
* Konut Sayısı: 103
* Konut Büyüklüğü: 310 m2
* Fiyat: 475 bin YTL
* Tel: (0212) 607 17 17
Haberin fotoğrafları