kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Eylül 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Yıldırım Demirören

'Ulusoy'a yan gözle bakamaz'

23.09.2007
-Golü sayılmayan Beşiktaş'ın başkanı, "Biz büyük bir camiayız, yumruğu vurduk mu altından kimse kalkamaz," deyip federasyonu tehdit etti. Nedir bu?
- Ne tehdidi ya? O değil mi kupayı alır almaz federasyon başkanının babasını ziyaret eden? O değil mi futbol federasyonu başkanıyla akraba? O değil mi futbol federasyonundan adamlarla lüks lokantalarda enteresan konuşmalar yapan? Demirören; Haluk Ulusoy'a yan gözle bile bakamaz! Bırak yumruğunu masaya vurmayı, burnunu oynatamaz!

- Neden?
- Oy-na-ta-maz! Nankör derler adama! Haluk Ulusoy da, Yıldırım Demirören'li Beşiktaş'a en ufak bir yanlış yapamaz, yapmaz. Sadece 15-20 milyon Beşiktaşlı'ya diyor ki, "Bak biz de bir şeyler yapıyoruz kardeşim."

- 'Bu yumruk Türk futboluna' yorumları yapılıyor ama...
- Bunlar ciddiye alınacak laflar değil! Bugün büyük bir kulüp başkanı ağır bir demeç veriyorsa, sonunu da getirecek. "Haluk Ulusoy gidecek," diyorsan ve Haluk Ulusoy gitmiyorsa, sen gideceksin!

- İşler böyle mi yürümeli? Bu camiada hak, hukuk, kural işlemez mi?
- Bakın, "Bütün insanlar eşittir," denir, 500 yıldır kandırılır insanlar. Eşitlik falan yoktur çünkü bazı insanlar daha eşittir. Futbolda da yoktur eşitlik; kural, hak, hukuk kitaplarda yazar; Hülya Koçyiğit-Ediz Hun filmlerinde olur ancak...

- Futboldaki şiddet biraz da imamcemaat meselesi mi?
- Tabii ki. İmam yellenirse cemaat de büyük abdestini yapar, aynen budur!