kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Eylül 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

'Herkes İstanbul'a gelmek için sabırsızlanıyor'

22.09.2007
- Vakko markasıyla tanışmanız nasıl oldu?
- Geçtiğimiz yılın eylül ayında, Vakko'nun Zac Posen ile başlattığı işbirliğini kutlamak üzere düzenlenen hafta sonu organizasyonuna davetli olarak katılmıştım. Hem İstanbul'un güzelliğinden, hem de Vakko'nun misafirperverliğinden etkilenmemek mümkün değildi. Cem Hakko halihazırda Grand Classics projesini biliyordu. Yine Vakko'nun Sanat Yönetmeni Demet Müftüoğlu da, sık sık New York'ta düzenlediğimiz gecelere katılıyordu. O hafta sonu organizasyonundan sonra birkaç kez daha bir araya geldik ve Cem Hakko seriyi birlikte İstanbul'a taşıma kararı aldık.

- Daha önce bir modaevi ile bu tarz işbirliğiniz olmuş muydu?
- Daha önce de birkaç kez moda dünyasından ünlü isimlerle birlikte çalıştığımız oldu. Örneğin, Yves Saint Laurent'in Cinema adlı parfümünün lansmanı için özel bir gece düzenlemiştik. Ancak Vakko ile yapacağımız bu ortak çalışma, diğerlerinden daha kapsamlı ve büyük bir organizasyon.

- Daniel Day-Lewis ve eşi Rebecca Miller, İstanbul'a geleceklerini duyduklarında ilk tepkileri ne oldu?
-
Daniel Day-Lewis ve Rebecca Miller Grand Classics'deki 116 aktör ve film yapımcısından oluşan komitemizde var olan isimler. Onlara teklifi götürdüğümüzde, çok heyecanlandılar ve hiç tereddüt etmeden kabul ettiler. İstanbul'da özel bir geceye katılmak ve dahası ev sahipliği yapmak, her ikisinin de çok hoşuna gitti.