kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Eylül 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

dvd ekranı

Dark Crystal / Siyah Kristal (Sony Pictures) Film: * * * * * / DVD ekstralar: * * *
Muhteşem! Hâlâ, 25 yıl sonra! Jim Henson'un iyikötü savaşını anlattığı film, bambaşka bir gezegene götürecek sizi. Her şey farklı, kuklalar oynuyor. Işık, yaratıklar, kahramanlar, hepsi alışılmışın dışında. Hayalgücünün zirvesinde, defalarca izlenecek bir macera!

Th Painted Veil / Duvak (WHV / Tiglon) Film: * * * * / DVD ekstralar: Yok
Bertolucci'nin Çölde Çay'ı gibi, kırılmış evliliği anlatan bu ince, duyarlı filmin mekanı, savaşın eşiğindeki Çin. Dr. Walter Fane, kendisini aldatan karısıyla beraber koleranın kırdığı ırak bir köye yerleşiyor orada. Soğuk, donuk iki karakter ve geleceği belirsiz bir ilişki. Edward Norton ve Naomi Watts harika oynuyor. Yoğun, ağır ve dolu dolu bir yapıt.

The Fabulous Baker Boys / İki Erkek Bir Kadın (A&E Film) Film: * * * * / DVD ekstralar: Yok
Jack ve Frank Baker, Seattle'ın turist barlarında çalıp söylemektedir, ama iyice yıldızları sönmüştür. Ve güzeller güzeli Susie Diamond (Michelle Pfeiffer) birden çıkagelir. Dave Grusin'in enfes müziği, Jeff ve Beau Bridges'in sempatik katkıları ve tabii ki büyük oyuncu Pfeiffer'in unutulmaz Making Whoopee performansıyla akılda kalan, eskimeyen bir yapıt.

Sunshine / Günışığı (Fox / Tiglon) Film: * * * / DVD ekstralar: * * *
Güneş ölüyor. Tek çare, oraya bir uzay aracı gönderip üzerinde nükleer bombayla reaksiyon yaratmak. İlk ekip Ikarus 1 başarısız kalmış. İkinci ekip Ikarus 2, güneşe yaklaşırken bazı zorluklar ortaya çıkmaya başlayacaktır. Alien, Solaris, Event Horizon ve benzerlerinden esinlenen Danny Boyle, ucuz bir bütçeyle, insanı sarıp sarmalayan, ufak tefek aksamalara rağmen etkileyici bir bilimkurgu yapmış.

Les Chevaliers du Ciel / Gökyüzü Savaşçıları (Palermo) Film: * * * / DVD ekstralar: * *
Mirage 2000 modeli bir savaş uçağı, fuardan çalınır. Olur mu, olur! Bunun üzerine Fransız hükümeti iki yüzbaşıyı "Bulun," diye görevlendirir. Radardan, uçağın Kuzey Buz Denizi'ne gittiği ve bir Airbus'ın altına saklandığı anlaşılır. Ve müthiş, komplolarla örülü bir kovalamaca başlar. Taxi yönetmeninden, ABD'nin Top Gun filmine bir cevap. Hareketli.
Haberin fotoğrafları