kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Eylül 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

İftar Mönüleri

14.09.2007
Ambiyansı uygun
Sultanahmet'teki tarihi binasıyla Four Seasons Hotel Istanbul, Ramazan ruhunu yaşayabilmek için uygun bir ambiyans sunuyor. Otelin başaşçısı Mehmet Gök, her akşam birbirinden değişik tatlarla ve özel olarak hazırladığı barbekü büfesiyle, iftar sofralarını zenginleştiriyor. Canlı fasıl müziği eşliğinde yenilecek iftar yemeklerinde, haftada bir gün de misafirlerin önünde 'action cooking' adı altında yemekler yapılacak.
Tel: (0212) 638 82 00

Her güne başka mönü
Teşvikiye Milli Reasürans Pasajı'nda yer alan Cafe Zone, bu yıl oruç tutanlar için Ramazan boyunca her gün değişecek bir mönü hazırlamış. Yazın son demleri sürdüğü için, bu sene iftarınızı mekânın yaz bahçesinde de yapabilirsiniz. Ayrıca çeşit çeşit iftariyelikler simit eşliğinde sofraya geliyor.
Tel: (0212) 296 65 90

Pestil bile var...
Geleneksel Türk mutfağı lezzetlerini sunan Konyalı Kanyon, Ramazan ayında da iddialı. Mekânın iftar sofralarında pestil, dut kurusu, cevizli sucuk, cezerye gibi birçok ikramlığın yanı sıra iştah açıcı iftariyelik çeşitleri de var. Yemekler arasında kuzu tandır, ballı Mahmudiyye, Balkan mantısı, Harisse, Medfune gibi ilginç seçenekler var.
Tel: (0212) 353 04 50

Bademli kaymaklı güllaç
İstanbul'da yeri açısından en avantajlı otellerden The Marmara İstanbul, Tuti adlı restoranında, fasıl müziği eşliğinde bir iftar sofrası sunuyor. Otelin altındaki The Marmara Cafe de, Ramazan boyunca özel iftar tabağı ve yine Ramazan'a özel bademli kaymaklı güllacı satışa sunuyor.
Tel: (0212) 251 46 96

Sahurda da lezzetli seçenekler var
Sheraton Hotel&Convention Center Ankara, misafirlerini özel olarak hazırladığı iftar mönüleriyle karşılıyor. Çeşit çeşit çorba ve geleneksel yemekleri açık büfe olarak sunan otelde, konaklayan müşteriler sahurda da lezzetli seçenekler bulabilir.
Tel: (0312) 468 68 71

Pizza istiyorum, dönerli olsun
Ramazanın başlamasıyla fast-food zincirleri de yeni mönüleriyle iftara ayak uyduruyor. Domino's'un Ramazan'a özel dönerli pizza mönüsü, buna en güzel örnek. Büyük boy menünin fiyatı 23 YTL. İnternet adresi: www.dominos.com.tr
Haberin fotoğrafları