kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Eylül 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
YÜKSEL AYTUĞ

Çakar'a fena çaktılar!

BU hafta spor programlarında lig maçlarındaki pozisyonlardan ziyade "Ahmet Çakar'ın spor medyasındaki pozisyonu" tartışıldı. Çakar, verdiği röportajda "Spor medyası terbiyesizdir" deyince şimşekleri üzerine çekti. Bu hafta sonu hemen tüm spor programlarında yorumcular Çakar'a verdi veriştirdi. Çakar ise Show TV'deki 6 Pas programında bir yandan eleştirilerinin dozajını arttırdı bir yandan da özeleştiri yapıp, itiraflarda bulundu: "Geçmişinde eyyam yapmayan hakem yoktur. Ben de eyyam yaptım. Örneğin; bir Galatasaray-Beşiktaş maçında sarı-kırmızılı takımdan iki oyuncuyu attığım için rahatsız oldum ve maçı oynanmamış süreler tamamlanmadan bitirdim." Çakar'a yönelik en ağır eleştiri ise tv8'deki Ve Gool programında Göktuğ Sevinçli ve Vedat Okyar'dan geldi. İşte o sözler:

GÖKTUĞ SEVİNÇLİ:
"Sevgili Ahmet Çakar bitmiş reytingini spor basını üzerinden yapmaya çalışıyor. Bu yaptığı yanlış hareketin bedelini ödeyecektir. Halk ona en güzel cevabı izlemeyerek verecektir."

VEDAT OKYAR:
"Yıllar önce Bosna Hersek yararına düzenlenen maçta bırakın sarı kartı, kırmızı kartını bile gösterecek kadar vicdansız bir hakem olan Ahmet Çakar'ın o dönem psikolojisinden şüphe etmiş ve onunla cereyanlarımı keserek, ilişkimi koparmıştım. Bugüne kadar da onu hiç izlemedim, dinlemedim açıkçası. Çünkü o tamamıyla bir şovmen ve gazeteci filan da değil. Bu açıklamaları sonrası acilen dışlamalıyız. Bir kere bu mesleği TV'lerde atıp tutarak yapıyorsan, koruma ile de gezerek korkak olduğunu hissettirmeyeceksin. Kendime bakıyorum, ben tek başıma bir orduyum."