kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Eylül 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Benim için 'modacı' diye yazmayın artık

Mustafa DERYAHAN
Bir zincir alışveriş mağazasının açılışında podyuma çıkan Ece Sükan, kendisi için modacı yorumu yapılmasına kızıyor: İlkelerime karşı çıkmış oluyorum ..
Zincir alışveriş merkezi YKM, Anadolu yakasındaki tek merkezi 'YKM Meydan'ın açılışını önceki gün bir defileyle kutladı. Defilede Sema Şimşek, Hande Subaşı, Ceylan Saner, Ece Sükan, Seda Ertan, Berke Hürcan gibi ünlü mankenler yeni sezon ürünlerini tanıttı.

SADECE STYLING YAPIYORUM

Son dönemde 'Ajda Disco'da' adlı Ajda Pekkan konserleri için hazırladığı kostümlerle adından söz ettiren Ece Sükan, modacı olarak anılmaktan rahatsız olduğunu söyledi: "Ajda Disco'da'yı bir konsept işi olduğu için kabul ettim. Benim için modacı diye yazılıyor. Böyle olunca da bütün ilkelerime karşı çıkmış oluyorum. Çünkü ben herkesin işini yapmasını söylerim hep. Övgü dolu yorumlar aldım ama sadece styling çalışıyorum ve 8 senedir bu işi yapıyorum!"

GWEN'İ GİYDİRMEK İSTERDİM
Tarzını kimseye yakın bulmadığını anlatan Sükan, 'kimi giydirmek isterdiniz' sorusuna şöyle yanıt verdi: "Önceden sorsaydınız Ajda Pekkan derdim; zaten o da oldu. Çünkü gerçekten o bir stil ikonu. Modayı getiren, herkesin taklit ettiği bir kadın. Yurtdışından Gwen Stefani'yi giydirmek isterdim. Yeniliğe açık olması çok önemli!" Pekkan'dan sonra şansının açıldığını belirten Sükan, moda editörlüğü teklifleri aldığını söylüyor. Ünlü model, ileride markasının büyük mağazalarda satılmasını istediğini söylüyor.
Haberin fotoğrafları