kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Eylül 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Diğer öne çıkan oyuncular

İlhan Parlak Doğum tarihi: 18.01.1987 Mevkisi: Forvet Takımı: Fenerbahçe Özellikleri: Lig tarihinin en erken golünü Kayserispor formasıyla 15. saniyede attı. Geçen sezon ligde beş gol attı. Gelecek vaad eden bir forvet.

Gürhan Gürsoy Doğum tarihi: 24.09.1987 Mevkisi: Orta saha Takımı: Fenerbahçe Özellikleri: Daha 16 yaşından gün alırken Süper Lig'de oynadı. Bu sezon daha çok Türkiye Kupası ve ligde oynayacağı maçlarda ön plana çıkabilir.

İbrahim Kaş Doğum tarihi: 20.09.1986 Mevkisi: Defans Takımı: Beşiktaş Özellikleri: Bu sezon Beşiktaş'ta Gökhan Zan'ın sakatlığında stoper oynadı ve başarılı futboluyla dikkat çekti. Yoğun maç programında ilk 11'i zorlayacak isimlerden biri.

Serkan Çalık Doğum tarihi: 15.03.1986 Mevkisi: Forvet Takımı: Galatasaray Özellikleri: Almanya'nın Rot Weiss Essen takımından transfer edildi. Daha çok sol kanatta oynamasına rağmen forvette de oynayabiliyor. Bu sezon atacağı sürpriz gollerle dikkat çekebilir.

Barış Özbek Doğum Tarihi: 14.09.1986 Mevkisi: Orta saha Takımı: Galatasaray Özellikleri: Galatasaray'a o da Serkan gibi Almanya'nın Rot Weiss Essen takımından geldi. Sağ kanatta ve orta sahada oynuyor. Feldkamp'ın sık görev verdiği isimlerden biri.

Uğur Uçar Doğum tarihi: 05.04.1987 Mevkisi: Defans Takımı: Galatasaray Özellikleri: İki sezondur Galatasaray'ın sağ kanadında başarılı futboluyla göz dolduruyor. Bu yıl Feldkamp'ın öncelikli tercihleri arasında.

Caner Celep Doğum tarihi: 21.07.1984 Mevkisi: Orta saha Takımı: Galatasaray Özellikleri: Gole dönük orta saha oyuncusu. Boluspor formasıyla iki sezon önce yedi, geçen sezon 13 gol attı. İlerleyen haftalarda atacağı gollerle kendinden söz ettirebilir.

Serkan Atak Doğum tarihi: 03.01.1984 Mevkii: Orta saha - forvet Takımı: Gaziantepspor Özellikleri: Gaziantepspor altyapısından geldi. Geçen sezon sekiz gol kaydetti. Orta sahada hücuma dönük oynuyor. Bu sezona golle başladı.
Haberin fotoğrafları