kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Ağustos 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Ben hangi boyuttayım bazıları hangi boyutta!

MEHMET ÇALIŞKAN MAGAZİN
Lisanslı ve madalyalı yüzücü Hülya Avşar, Ayvalık'ı su sporları merkezi haline getirme çabasında! Sporsuz yaşayamayan ve son günlerde wakeboard yapan Avşar, 'bazılarının' farklı bir boyutta olduğunu söylüyor: Ekranda, olmayan selülitlerim hakkında yorum yapıp maden bulmuş gibi seviniyorlar! ..
Her yıl Ayvalık Sarımsaklı'daki yazlığında birkaç hafta tatil yapan ünlü sanatçı Hülya Avşar, bugünlerde yüzerek ve 'wakeboard' yaparak hem geride bıraktığı sezonun yorgunluğunu atıyor, hem de yeni sezona dinç girmek için hazırlık yapıyor. Ancak ünlü sanatçı, Ayvalık'ta yalnızca kendisi için spor yapmıyor! Zira Avşar'ın yeni hedefi, Ayvalık'ı su sporları merkezi haline getirmek... Ayvalık'ın su sporları için çok uygun bir merkez olduğunu dile getiren Avşar, bir tur şirketinin 22 adaya sahip bu tatil beldesine her yıl bir milyonun üzerinde turist göndermesini ve geçen ay Almanya'dan Ayvalık'a düzenlenen geziyi hatırlatarak şunları söyledi:

BURASI DEĞERLENSİN
"Ayvalık'ın su sporlarına yatkın olduğu bu kadar zaman nasıl dikkatlerden kaçmış anlamıyorum. 'Güneş Adası', 'Yuvarlak Ada' ve 'Kerbela Taşları' dünyanın en heyecan verici dalış noktaları! Su kayağı ve wakeboard yapmak için de onlarca nokta var. Türkiye'nin en fazla oksijenine sahip bölgesinin bütün şartlar uygunken neden spor merkezi haline gelmediği şaşırtıcı. Yerel yönetimler ve tur şirketleri de bu işin peşinde. Sanıyorum Ayvalık kısa sürede bir su sporları merkezi haline gelecek!" Wakeboard'un çok zevkli bir spor olduğunu söyleyen Hülya Avşar, düzenli spor yapan ve yaşam kalitesine çok dikkat eden biri olduğunu; buna karşın selülitlerinin haftalarca gündemde kalmasına şaşırdığını anlattı:

MADEN BULDULAR!
"Ben düzenli yaşayan, spor yapan, çok programlı ve çalışkan biriyim. Akşamlarımı bar veya gece kulübü yerine her Türk ailesi gibi evimde geçiriyorum. Sabah sporumu aksatmıyorum ve bununla övünüyorum. Çünkü biliyorum ki spor yaparak hem vücut sağlığımı, hem de ruh sağlığımı koruyorum. Spor yapmayı özendirmeye çalışıyorum. Ben böyle bir boyuttayken hâlâ olmayan selülitlerim üzerinde günlerce, haftalarca tartışılmasını hayretler içinde izledim! Özellikle bazıları ekranlara olmayan selülitlerim hakkında yorum yaptıkları için çıkabildiklerinden, maden bulmuş gibi sevindiler. Ben hangi boyuttayım, bazıları hangi boyutta!"
Haberin fotoğrafları