kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 31 Temmuz 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Konsere başlama saatinden sonra gelen Gülben Ergen, konser arasında kulise gitti. Çıkışta ise tavrı netti: "Konuşmayacağım, boşuna yorulmayın!"

Şarkılarımı vermem ama Gülben başka!

İlker GEZİCİ
Herşey Sensin' adlı albümüyle yazın en çok dinlenen albümlerinden birine imza atan Yalın, önceki akşam 18. Most Açıkhava Konserleri kapsamında Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda sahneye çıktı.

En güzel anne!
4 bin kişinin geldiği konsere olan ilgiden çok mutlu olduğunu söyleyen genç şarkıcıyı dinlemeye gelenler arasında, sanat ve cemiyet hayatının ünlü isimleri vardı. Konseri ön sıradan izleyen şarkıcı Gülben Ergen, Yalın ile 'Aşksın Sen' şarkısını söyledi.

Herkes söyledi
Sözleri Yalın'a ait olan şarkıyı seslendiren ikiliye tüm konuklar eşlik etti. Kimseye şarkı vermeyi tercih etmediğini söyleyen Yalın, Ergen'e iltifat etmeden geçemedi: "Şarkılarım çocuklarım.. İnsan çocuğunu kimseyle paylaşır mı? Şarkılarımı kimseye vermiyorum. Ama en güzel anne hariç!" Konseri izlemeye gelenler arasında Nurettin Hasman'ın kızları Mina ve Merve Hasman ile anneleri Güliz Onursal, Tülin Şahin-Mehmet Özer ve Ezo Sunal vardı.
Haberin fotoğrafları