kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Temmuz 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Canlı yayında ölüm

DIŞ HABERLER
Polis kovalamacasını canlı yayınla havadan izleyicilerine aktaran iki ABD televizyon ekibinin helikopterleri çarpıştı. İki helikopterden kurtulan olmadı..
ABD'nin Phoenix kentinde polisin kamyon kaçıran bir şüpheliyi kovalamasını helikopterle takip eden iki televizyon ekibi havada çarpıştı. Haber izlerken kendileri haber olan ekiplerin kullandığı helikopterlerin çarpışarak parka düşmesi herkesi şok etti.

SANİYE SANİYE GÖRÜNTÜLENDİ
Kazada KNXW ve KTVK televizyonlarında çalışan muhabir ve pilotlardan oluşan 4 kişi öldü. Kazanın en tüyler ürpertici kısmı ise helikopterlerde bulunan canlı yayın kameralarından birinden bağlantı kopmadan önce yansıyan görüntülerdi. Yerdeki kovalamacaya odaklı kameranın çarpışmadan sonra ters dönmesiyle birlikte bağlantı kopmadan önceki birkaç saniyelik görüntü kayda girdi. Böylece, helikopterlerden birinin parçalanarak havada savrulması canlı yayında izlenmiş oldu. Helikopterlerden birinde ölen pilot muhabir Scott Bowerbank ve muhabir Jim Cox, KTVK televizyonunda 10 yıldan uzun bir süredir görev yapıyordu.
Haberin fotoğrafları