kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Temmuz 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Ergen, sözü edilen takıları kayınbiraderi Deniz Erdoğan'ın düğününde takmıştı.

'O takılar servet değerinde değil'

15.07.2007
- Siz sürekli koşarken, eşiniz size nasıl ayak uyduruyor? Göründüğü kadarıyla birbirinize hiç benzemiyorsunuz...
- Biz gerçekten çok farklıyız... Hayata bakışımız farklı, giydiklerimiz farklı, yediklerimiz farklı... Ben elimde gazete "O da şöyle demiş biliyor musun?" diye gelirken, Mustafa "Bir dakika lütfen, ben şu anda bir köşe yazısı okuyorum," diyor.

- Merak ediyorum, sizin Mustafa Bey'le bir araya gelmeniz çok mu zor oldu? Bir ara ayrılmıştınız...
- Evet, Mustafa zor teslim oldu. Ama ben Mustafa'yı tanıdığım gün çocuğumun babası olacağını biliyordum, bunu hissettim ve ona âşık oldum. O, aşkını benim kadar açık yaşamadı. Çünkü onun hayatında bu kadar renkli, hareketli ve açıksözlü insan profili hiç yok. O yüzden de çok zor teslim oldu. Şimdi "İyi ki de olmuşum," diyor.

- Peki, sizin neyinize vuruldu acaba Mustafa Bey? Bunu söylemiştir mutlaka...
- Tam olarak ne olduğunu bilmiyorum gerçekten, ama bunu şu an sormak istiyorum Mustafa'ya... (Telefonunu çeviriyor) "Mustafa, 'Eşiniz sizin neyinize vurulmuştur?' diye sordu İlknur Hanım.. Sahi, neyime vuruldun sen benim? Bak telefonun sesini açtım, hepimiz dinliyoruz!" (Mustafa Erdoğan şaşkın...) "Ne diyeyim, her şeyine..."

(Ama sonra, spottaki o cümle geliyor Mustafa Erdoğan'dan cevap olarak.) - Eşiniz kıyafetinize, dekoltenize karışır mı?
- Hayır. Eğer kendimi iyi hissediyorsam ve çıktığım sahne buna müsaitse mini elbise de giyerim, dekolte de.

- Dekolteyi bilmem ama giyim tarzınız epey değişti evlendikten sonra. Takılarınız, seçtiğiniz renkler, yanılıyor muyum?
- Sadece bir aile düğününde taktığım takıdan dolayı yazıldı böyle şeyler. Yoksa öyle bariz değişen bir şey yok benim tarzımda. Doğu'ya özgü sevdiğim, kendime yakıştırdığım renkli şeyleri de arada giyiyorum sadece. Hayatımın tümüne yansımış değil.

- O takı meselesi ailenin üç kadının; gelinler ve anne Erdoğan'ın aynı gerdanlığı takmış olmasıydı sanırım. Bu bir gelenek mi ki?
- Yok canım, hepimizin takısı farklıydı. Ama çok aynı dokuda oldukları için öyle algılandı. Ben aile düğününe gittiğim ve o kolyeyle küpe bana eşimin düğün hediyesi olduğu için onları takmanın uygun olacağını düşündüm. Bir de inanılmaz rakamlar yazdılar değeri için. Onlar sadece 24 ayar altındır, öyle servet falan değil!