kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Temmuz 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Özcan Deniz, Seda Sayan'ın programında şarkı söylerken Sayan'ı yere yatırıp öpmüştü. Sayan etkilendiğini söylerken Deniz "Asla bir ilişki olamaz" demişti.

Emrah gider Özcan gelirse jüri olurum!

Bir Dilek Tut' yarışmasında jüri üyeliği teklif edilen Seda Sayan "Özcan da gelsin" deyince, yapımcılar ikisini de istemedi..
Yayınlanmaya başladığı günden beri her bölümüyle olay olan 'Bir Dilek Tut' programında sular durulmuyor! Önceki yayın döneminde jüri üyeliği yapan Deniz Seki'nin Hüsnü Şenlendirici ile yasak aşk haberlerinin çıkması üzerine programın yapımcıları Seki'yi jüriden çıkarmıştı.

ÖNCE SICAK BAKTI
Emrah, Yeşim Salkım ve Şenay Düdek ile devam eden programda bir jüri eksilince, yapımcılar Seda Sayan'a teklif götürdü. Sezonun ilk programına 'konuk jüri' olarak katılan Sayan, teklife sıcak baktığını söyledi. Ancak bir şartı olduğunu ekledi: "Para, pul önemli değil! Emrah gitsin, yerine Özcan Deniz gelsin. O zaman teklifinizi kabul ederim!"

ETKİLENMİŞTİ!
Yaklaşık bir ay önce programına davet ettiği Özcan Deniz ile verdiği samimi görüntüleriyle şaşırtan Seda Sayan'ın bu isteği, yapımcılar tarafından reddedildi. Yapımcı firma Emrah'ı jüriden çıkarmayacağını kesin bir dille açıkladı. Bunun üzerine program yöneticileri her hafta bir konuk jüri uygulamasında karar kıldı.
Haberin fotoğrafları