kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Temmuz 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
SORULARINDAN UZAK DURUYOR... Alinur Velidedeoğlu kayınvalidesi Cennet Teker'den, seçim döneminde soracağı sorulardan kaçmak için uzak kaldığını belirtiyor.

Kaynanasından kaçıyor

DEĞER ÖZERGÜN
CHP'nin seçim kampanyasını yürüten reklamcı Alinur Velidedeoğlu; MHP İstanbul milletvekili adayı kayınvalidesi Cennet Teker'den siyaset konuşmamak için köşe bucak kaçtığını söyledi..
Velidedeoğlu aileden CHP'li
Ünlü reklamcı Alinur Velidedeoğlu, geçtiğimiz ay Süzer Ailesi'nden Enci Teker'le evlendi. Sonra da eşiyle balayına bile çıkmadan CHP'nin reklam kampanyası için kolları sıvadı. Ne olduysa da bundan sonra oldu! Aileden CHP'li olan Alinur Bey'in aksine eşi Enci Hanım MHP'li! Hatta annesi Cennet Teker İstanbul 2. Bölge 8. sıradan MHP milletvekili adayı. Ünlü reklamcı, bugünlerde eşi ve kayınvalidesinden köşe bucak kaçtığını söyledi.

Ayrı kanatta yer alıyoruz
Alinur Velidedeoğlu'nun bu tutumu, eşi ve kayınvalidesi ile arasının açılmasına neden olmuş. Ünlü reklamcı konuyla ilgili şunları söyledi: CHP seçim kampanyasını yürütürken, kayınvalidem ve eşimin yüzünü görmemek için özel çaba harcıyorum. Çünkü iki ayrı kanatta yer alıyoruz. Bu dönemde bir arada olmamız yanlış anlaşılabilir diye, düğün sonrası Cennet Hanım'ı hiç görmedim.
Haberin fotoğrafları