kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Temmuz 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Fatoş-Tanrıverdi aşkı seyirci tarafından çok seviliyor.

'Fatoş ile Tanrıverdi ilişkisi aslında kumardı'

- Gaffur için ne söyleyeceksiniz, onu eleştirildiği için mi biraz geri plana çektiniz?
- Gaffur her şeyiyle çok sivri bir karakter. O yüzden çok dozunda kullanılması gerekiyor. Ben onu daha tehlikeli, daha potansiyel katil yönü olan ve girdiği her ortamı geren bir karakter olarak planladım ve Peker de (Açıkalın) bunu müthiş oynadı. Ama maalesef bu işi hiç bilmeyen kişiler, Gaffur karakteri hakkında isabetsiz yorumlar yaptı. Gaffur, fenomen haline gelince herkes yorum yapma ihtiyacı hissetti. Ama o bıçaksırtı karakteri anlayan anladı ve çok sevdi.

- Fatoş ile Tanrıverdi'nin ilişkisi de bizim toplumumuzda sıcak bakılmayacak bir ilişki aslında. Nasıl tepkiler alıyorsunuz?
- O ilişki benim için bir kumardı, yazarken büyük bir riski göze aldım. Ben de tepki gelmesini bekledim, 'olgun kadın-genç erkek' ilişkisi öyle kolay benimsenecek bir şey değildi. Ama bilakis çok sahip çıktı seyirci bu ilişkiye. İmkânsız aşklar çok seviliyor, insanlar bir şekilde sempati duyuyor bu birlikteliğe. Beni de şaşırttı gerçekten.

- Dizide çok romantik görünüyor da, sonu var mı bu ilişkinin?
- Neden olmasın? Orta yaşlı güzel bir kadınla genç bir adam evlenemez mi?

- Evlilikten söz açılmışken, dizide Rutkay Aziz'in canlanlandırdığı Bülent Bey'in evliliğe bakışı da çok hoş gerçekten. "Evlilik olmazsa, aşk olur mu?" diyor ya, siz evli biri olarak buna katılır mısınız?
- (Gülüyor) Bülent Bey çok hoş gerçekten, ama tabii ki ben onun gibi düşünmüyorum. O, "Eve dönmeyecek olduktan sonra özgürlüğün ne tadı var?" diyor ve evlilik dışı ilişkilerin tadını çıkarmak için evliliği tercih ediyor! Evliliklerde belli konularda özgürlük elbette olmalı ama bu, ne tür bir özgürlükten bahsettiğimize bağlı. Mesela sevdiğin mesleği yapabilmekle keyiflerinle, mutlu olmakla ilgili özgürlükler elbette olmalı. Ben içerisinde esaret olan bir evliliğe tahammül edemem. Sonuçta hepimiz mutlu olmak için yaşıyoruz, başka bir derdimiz yok ki...