kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Temmuz 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

'Dizi ekibiyle müzikal-komedi yapmayı hayal ediyoruz'

- Siz neler izliyorsunuz televizyonda?
- Avrupa Yakası'nı ve bir-iki bölümüne rastladığım Hatırla Sevgili ve Binbir Gece. İkisi de gayet temiz ve özenli işlerdi bence.

- Siz de sıkı bir melodram yazmak ister misiniz?
- Komedi yapabilen bir insan, niye başka bir tür yapsın ki? Çok ukalalık gibi olacak ama onu yapmak kolay, komedi yapmak zor. Hem kendi içinde bir draması olacak, hem gerçekçi olacak, hem insanlar gülecek... Ama dramada durumların insanları etkilemesi daha kolay. Bir tane aile koyarsın; kız hasta olur, ötekisinin karısı onu aldatır, ortada bir çocuk kaçırılır, falan filan... Yani bir şekilde insanları bağlarsın hikâyeye. Komediyi seçmemin sebebi biraz da hayata bakışla ilgili.

- Avrupa Yakası daha ne kadar devam eder sizce?
- Dizi önümüzdeki sezon da devam edecek ama gerisini gerçekten bilmiyorum. Ama şunu söyleyeyim; ben sıkıldığım anda biter.

- Kafanızda yeni projeler var mı?
- Tabii, kesinlikle bir film yapacağım. İki yıldır oturup yazmak istiyorum zaten.

- Onda da rolünüz olacak mı?
- Bu sefer oynar mıyım, bilmiyorum. Öyle bir ihtiras içinde değilim... Esas olarak yazmak istiyorum ama bana 'cuk' oturan bir rolse, neden olmasın? Ben öncelikle işin iyi olmasını isterim, benim olup olmamam önemli değil. Ama bu büyük ihtimalle bir şehir hikâyesi olacağı için, bana da kıyısından köşesinden bir şey düşer, diye düşünüyorum (gülüyor)... Aslına bakarsanız, asıl yapmak istediğim tiyatro...

- Yakında böyle bir şey olacak mı yoksa?..
- Henüz bir şey yok. Daha doğrusu kafamda bir hikâye var ama henüz oturmuş değil. Avrupa Yakası ekibi olarak bir müzikal- komedi yapmayı hayal ediyoruz. Beni şu anda en çok heyecanlandıran şey bu. Öyle bir şey olsun ki, insanlar üç dört kere izlesin. Gülmekten nefessiz kalacakları bir tiyatro oyunu olsun.