kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Temmuz 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

KİPTAŞ'ın Topkapı'daki konutlarında satış başladı

KİPTAŞ'ın bin konutluk projesi Topkapı Merkez Evleri'nin ilk etabında bulunan 322 konutun satışı başladı. Akıllı ev sistemi bulunan dairelerin büyüklüğü, 83 ile 212 metrekare arasında değişiyor..
İLİŞKİLİ HABERLER
KİPTAŞ'ın Topkapı'daki konutlarında satış başladı
KİPTAŞ, Topkapı'da yaklaşık bin konutluk projenin ilk etabında yer alan 322 konutu satışa sunuyor. Ulaşım seçenekleri konusunda sunduğu kolaylık, çağdaş mimari yaklaşımı, insanı temel alan yerleşim anlayışı ve "Ev alma yaşam al" sloganıyla satılan proje yüzde 1.19 faiz ve 120 aya kadar vade olanağı sunuyor. KİPTAŞ, Topkapı Cevizlibağ'da gerçekleştirdiği projenin ilk etabı olan 322 daireyi satışa sundu. 24 ayda tamamlanması planlanan proje, gerek ulaşım kolaylığı açısından gerekse de park ve bahçeleri, yüzme havuzu, alışveriş mağazaları, spor alanları, çağdaş mimari yaklaşımı ile kentte yeni bir cazibe merkezi olacak. Topkapı Merkez Evleri hem Atatürk Havalimanı'na, hem E-5'e, hem de deniz otobüsleri ve metroya çok yakın bir konumda bulunuyor.

Akıllı ev sistemi uygulandı
Akıl ev sistemi uygulanan Topkapı Merkez Evleri'nde ses, görüntü, iletişim, aydınlanma, ısıtma, serinletme araç gereçleri, ev sahiplerinin kumandasında olacak. Ortadaki geniş ve ferah avlunun çevresine yerleşecek şekilde tasarlanan Topkapı Merkez Evleri, her katta yer alan düşey bahçelerin sergilediği manzaraya sahip olacak. Avluların camla kapatılan tepesinden inen günışığının, konutları ışıkla dolduracağı projede park ve bahçeler de yaşamın ayrılmaz bir parçası olacak. Topkapı Merkez Evleri II. Etabında yer alacak olan spor alanları, fitness center ve yüzme havuzundan tüm ev sahipleri yararlanabilecek. Projede yer alacak alışveriş merkezleri ile yaşam daha da keyifli hale dönüşecek. Topkapı Merkez Evleri'nde yaşamak isteyenlere 1+1, 1+2, 1+3, 1+4 olmak üzere 83 metrekare ile 212 metrekare arasında değişen büyüklüklerde dört ayrı seçenekte daire sunuluyor. Site içinde ve çevresinde 24 saat izleme ve denetleme yapabilen kamera kontrollü güvenlik sisteminin bulunacağı projede, daire giriş kapıları alarmlı olacak. Yine daire içinde duman, ısı ve gaz sensörlü güvenlik sistemi bulunacak. Su baskınlarına karşı sensörlü güvenlik sisteminin de düşünüldüğü projede, site içinde ve çevresinde sesli/renkli görüntülü haberleşme ve kontrol sistemi bulunacak.

Topkapı Merkez Evleri'nin künyesi
* Firma: KİPTAŞ
* Yer: Topkapı
* Konut Sayısı: 1.000
* Fiyat: 211 bin 868-568 bin 440 YTL
* Konut büyüklüğü: 83-212 metrekare
* Tel: (0 212) 487 58 08