kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Temmuz 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

24 saat boyunca canlı yayın magazin

- gecce. com'u kurmak ve internet işine girmek nereden geldi aklınıza? Ne de olsa internet o dönem, bu kadar hayatımızın merkezinde değildi...
-
Açıkçası buna vesile olan eşimdir. Ben hiç anlamazdım ama o hep internete girip Londra'daki gece kulüplerini takip ediyordu. Daha sonra sevgili Ufuk Güldemir, daha yayına sokmadan bir gün bana laptop'uyla Habertürk'ü göstermiş, "Sen de bunun magazin tarzını yap," demişti. gecce.com'un tasarımlarını da beraber yaptık onunla, bana çok yardımcı oldu. Biz zaman içinde siteyi çok geliştirdik, detaylandırdık, hatta kısa süre önce gecce yaz rehberi 2007 adlı bir rehber kitap çıkardık. Burada İstanbul'un tüm restoran ve eğlence yerlerini; nasıl bir mekân olduğundan tutun yemeklerine, valesinden tekne servisine veya sigara içilmeyen bölümü olup olmadığına kadar her şeyiyle detaylandırıyoruz. Aslına bakarsanız deli işi ama gurmeler ve turzimcilerden oluşan bir kurulla her yeri tek tek gidip, denedik.

- Magazin ve gece alemine ilgi duyanlara daha başka hizmetler sunmayı düşünüyor musunuz?
- Gecce TV diye bir magazin kanalı kuracağım. 24 saat yayın yapacağız, örneğin Reina'dan canlı yayınlanacak gece boyunca her şey.