kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Temmuz 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

'Kerem Alışık 'Lütfen haber yapmayın' dedi, aynı gece yine Nazan Şoray'a gitti'

- "Bazı haberleri görmezden geliriz," dediniz. Burada kriter ne, mesela yuva yıkacak şeyler falan mı?
- Zamanında benden öcü gibi kaçıştıkları, yani Şamdan'ı yaptığımız dönemde büyük bir rekabet vardı basında. Bizim için kapağımız da çok önemliydi. Ama her şeye rağmen bize gelip doğruyu anlattıkları için geri verdiğimiz çok film makarası olmuştur. Buna Kaya Çilingiroğlu da dahildir, ne çapkınlıklarını yakalamışızdır... Ama biz bazı haberler yüzünden 'yuva yıkan' olarak suçlandık yine de, oysa işin aslını ben biliyorum.

- Mesela aklınızda kalan en çarpıcı çapkınlık hikâyesi hangisi?
- Hiç unutmam, Kerem Alışık'ı Sibel Turnagöl'le evliyken, Nazan Şoray'la birlikte yakalamıştık. Biz bundan dolayı da suçlandık... Onu çektiğimizin ertesi günü Kerem geldi, karşımda oturdu alnından terler akarak, "Ben evliyim, bir eşeklik yaptım, yuvam yıkılır bu haberi girerseniz. Lütfen, rica ediyorum," dedi. O benim kapak haberimdi, çok da önemliydi yani. Ben aslında işimde babamı bile tanımam, bize öyle öğretildi çünkü. Ama dedim ki, "Peki al bu resimleri, evine dön mutlu ol. Ben başka bir haber bulurum." Ama o akşam yine Nazan Şoray'ın evinin oraya bir muhabir gönderdim, bakalım gidecek mi diye...

- Gitti tabii ki, değil mi?
- Gitmez olur mu... Halbuki biz yakalandığı fotoğrafları kendisine vermiştik! Aynen devam edince ben de haberi yaptım. Tabii insanlar bunları bilmiyor ve 'yuva yıkan' biz oluyoruz. Gece hayatında da aynı şey, gece kulüplerine gencecik kızlar geliyor ama basın yazıp yayınlayınca, kötü örnek oluyor... Anlamıyorum, biz yazmasak gelmeyecekler mi? Ben özellikle yazıyorum, aileleri uyarmak için.