kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Haziran 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
dvb markasının güneş gözlükleri 250 dolar ile 280 dolar arasında satılıyor.

Moda tutkunu Victoria şimdi de Amerika'yı giydiriyor

ESRA ÇORUH
İki yıl önce moda sektörüne atılan Victoria Beckham, güneş gözlüğü, çanta ve yeni jean markası 'dvb' ile Amerika'nın büyük mağaza zincirlerine girmeyi başardı..
Onu son dönemlerde moda haftalarında ilk sıralarda görüyoruz. Anlaşılan o ki, yakışıklı futbolcu David Beckham'ın güzel İngiliz eşi Victoria Beckham, modaya olan ilgisini kendi markası 'dvb' ile kanıtlamaya kararlı. Dağılan Spice Girls grubunun üyesi olan Beckham'ın gruptaki lakabı da modaya uygun anlamında kullanılan 'posh'tu (havalı)! Şimdi ise Victoria Beckham, kıyafetleri ve tarzıyla Hollywood yıldızlarıyla çekişiyor. İki yıl Amerikan jean markası Rock and Republic için özel koleksiyon hazırlayan Beckham, markayla senelik 250 bin pound'a anlaşmıştı. Karşılığında da marka, Victoria'nın ismini 'VB Rocks' etiketlerinde kullandığı gibi, model ve kalıp için destek de almıştı. Ancak Victoria Beckham'ın kendi jean markasını yaratmak istemesiyle Rock and Republic'le ortaklığı bozuldu. Artık Victoria, bütün enerjisi ve birikimini dvb için kullanacağını söylüyor.

FİYATLAR 250 DOLARDAN BAŞLIYOR
Geçen hafta Amerika'nın lüks mağaza zincirlerinden Saks Fifth Avenue'nun New York şubesinde jeanlerinin lansmanını yapan Beckham, kendi kıyafetiyle de bu işi başaracağını gösteriyor. Dapdar beyaz jeani, gümüş payetli atleti, Christian Louboutin marka klasik gümüş ayakkabıları ve tabii ki yine kendi tasarımı olan büyük güneş gözlükleriyle 'posh' lakabını hak ettiğini New York'lulara gösterdi! Victoria Beckham, dvb markası için dünyanın önde gelen denim üreticilerinden Western Glove Works ile birlikte çalışıyor. Jean pantolon, etek ve şortlarının arka cebinde yıldız amblemini kullanan markanın fiyatları 250 dolardan başlıyor. Tasarladığı jeanleri anlatırken Beckham şöyle diyor: "Kendimi bildim bileli jeani çok severim. Benim kriterlerime göre mükemmel jean bulmak için de çok uğraştım. Kendi aradığım tüm özelliklere de markam için yarattığım koleksiyonda yer verdim. Bunlar; kaliteli kumaş, şık ve terzi dikimi gibi özel dikiş, oturduğunuzda dizde ya da belde potluk bırakmaması. Kadınların bu jeani giydiğinde mükemmel hissetmelerini istiyorum. Eylül ayında daha da geniş bir koleksiyon sunacağım. Farklı stiller ve yıkamalarla dvb jeanlerinin vazgeçilmez olacağına inanıyorum." Üç çocuğuna rağmen, kocasının ve kendi adının baş harflerinden oluşan markasında jean dışında güneş gözlükleri, Japon tasarımcı Samantha Thavasa ile birlikte çıkarttığı çanta ve aksesuarları da bulunuyor Beckham'ın. İkilinin çok hayranı olduğu için kısa sürede bu marka, bütün dünyaya yayılırsa da şaşırmayın. Bu arada bir dedikodu da, Beckham'ın iç çamaşırı koleksiyonunun yolda olduğu...
Haberin fotoğrafları