kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Haziran 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
 
07:00 Kahvaltı Haberleri
08:30 Herkes Yanlış Biliyor
09:30 Sabahın Körü
11:35 Hatırla Sevgili
13:20 İtirazım Var
15:45 Çocuklar Duymasın
17:35 Avrupa Yakası
19:30 atv Ana Haber Bülteni
20:30 Selena
22:50 Özel Hat
00:00 Sinema
02:45 Ekmek Teknesi
 
00:00 Sinema
AKREP (Scorpion) atv 01.15.
Hayattan ümidi kesmiş eski boksör Angelo'nun ringlere geri dönme kararıyla kaderi değişir. Bir de sevdiği kadın, patronunun sevgilisi çıkınca Angelo'nun yaşamı bir maceraya dönüşür. Julien Seri'nin yönettiği filmin başrollerinde : Clovis Cornillac, Francis Renaud ve Karole Rocher oynuyor.
 
20:30 Selena
Ekranın en sevilen fantastik dizisi 'Selena' tekrar bölümleri ile karşınıza geliyor. Bu akşam Burak'ın Selena'ya yaptığı 1 Nisan şakasını izleyeceksiniz.
Sinem Kobal'ın başrolünü üstlendiği 'Selena' kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için tekrar bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor. 7'den 70'e herkesin sevgilisi olan Selena'da bu akşam: Burak, iyilik meleğimiz Selena'ya 1 Nisan şakası yapmaya karar verir. Selena ile birlikte kafede otururken iki asker gelip Burak'ı kolundan tutarak askere götürdüklerini söyler. Burak apar topar askere alınınca Selena fena halde panikler. Burak, Selana'ya evinin anahtarını vererek ondan birkaç eşya getirmesini rica eder. Selena eve gidip kapıyı açtığında Burak ile iki askeri kağıt oynarken görür. Şaşkınlıktan dona kalan Selena'nın da Burak'a bir sürprizi olacaktır. atv 20.30
 
22:50 Özel Hat
atv'nin ödüllü programı 'Özel Hat' gündem yaratmaya devam ediyor. Programın bu geceki konuları şunlar:
* Nihat Doğan'danayrılan Seda Sayan kimin mavi gözlerine hayran kaldığını itiraf etti!
* Hülya Avşar yine cesaretini gösterdi... Avşar Kıbrıs'ta bikiniyle ortaya çıktı!
* 'Özel Hat' Sibel Can'ın rötuşsuz fotoğraflarını ele geçirdi! Sibel Can; "önce anneyim sonra sanatçıyım" dedi ve siyasete giren ünlüleri eleştirdi.
* Kayahan ve Nilüfer arasında küslük bitti... Büyük usta, Nilüfer'le nasıl barıştı?
* Ünlü manken Ece Gürsel'in ünlü futbolcu aşkı kim?
* Kayahan, Ferhat Göçer'in altmış bin adet kasetini kendisinin aldığını belgeleriyle ortaya çıkardı! Ferhat Göçer 18 milyara ödül mü aldı? Şok açıklamalar ve çarpıcı görüntüler 'Özel Hat'ta... atv 22.50