kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Haziran 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
 
08:00 Yerli Dizi
10:00 Harika Pazar
12:30 Doğruya Doğru
13:45 Mutfakta Yenilik Var
14:40 Evim Güzel Evim
15:30 Çocuklar Duymasın
16:50 İki Yabancı-Tekrar
18:50 atv Ana Haber
20:00 İbo Show
01:00 Sinema
02:30 Ekmek Teknesi
 
01:00 Sinema
Aksiyon ve kahkaha.
Alvin Dean Sanders küçük çapta hırsızlıktan giydiği hükmün neden bir anda dosyalardan silindiğini anlayamaz. Bu sırada büyük meblağda parayı da kucağında bulur. Aslında o, hükümetin bir katili yakalamak için yaptığı plandaki yemdir. Antoine Fuqua'nın yönettiği filmdeki espriler başrol oyuncusu Jamie Foxx'un kendisi kadar çılgın...
atv 01.00
 
14:40 Evim Güzel Evim
EVİM GÜZEL EVİM atv 14.40 .
Cem Davran ve ekip arkadaşları, her zevke hitap eden dekorasyonlarıyla evlerinizi baştan yaratmaya devam ediyor! Ekibimiz bu kez İstanbul Kağıthane'de... 'Evim Güzel Evim'in sadık izleyicilerinden Necmettin İğneci, kızı Ezgi ile birlikte eşi Zehra Hanım'a sürpriz yapmak için programa başvurmuş. Evlerinde 'Evim Güzel Evim' ekibinin dokunuşları sayesinde çok şeyin değişeceğini söyleyen İğneci Ailesi sonucu merakla bekliyor... Bakalım tasarımcı Şeyda ev için neler planlıyor? Dekorasyona dair yepyeni fikirler edinmek istiyorsanız bu programı kaçırmayın!
 
20:00 İbo Show
İbrahim Tatlıses, izleyicileri muhteşem bir şova davet ediyor. Programa bu akşam ünlü sanatçılar; Adnan Şenses, Güler Işık, Hüseyin Turan, Serdem Coşkun ile Sacit Aslan katılıyor.
İbo Show'da yine muhteşem bir eğlence sizi bekliyor! Programa bugün Adnan Şenses, Türk Halk Müziği'nin ünlü ismi Güler Işık, yine Türk Halk Müziği'nin sevilen sesi Hüseyin Turan ve Serdem Coşkun konuk olacak. Sanatçılar seslendirecekleri şarkılarla, türkülerle kulaklarınızın pasını silecek... Ve 'gazinocular kralı' olarak tanınan Fahrettin Aslan'ın oğlu Sacit Aslan ailesiyle ilgili bilinmeyen pek çok ayrıntıyı ilk kez 'İbo Show'da dile getirecek. İçini, İbrahim tatlıses'e dökecek.

DİDEM FIKIR FIKIR
Müzik ve eğlencenin yanı sıra dargınların barıştığı, küskünlüklerin bittiği "İbo Show"da Tatlıses yine bir ünlüyü titreyen koltuğa oturtacak ve sorularıyla soğuk terler döktürecek. Oryantal Didem ise muhteşem şovuyla parmak ısırtacak. atv 20.00