kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Haziran 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Beyaz Gelincik'in finali nefes nefese izlenecek!

Ceren hastanede ölüm-kalım savaşı veriyor. Ömer, karısının arabasına sabotaj yapıldığını öğreniyor. Aziz ise Meryemce'yi teknesinde yalnız yakalıyor. Ve ikisi arasındaki soğuk savaş denizin ortasına taşınıyor..
atv'nin efsane dizisi 'Beyaz Gelincik' uzun süre hafızalardan silinmeyecek bir finalle ekranlara veda ediyor. Güzide Balcı'nın yönettiği, Altan Erkekli, Erkan Petekkaya, İsmail Hacıoğlu, Sezin Akbaşoğulları ve Olgun Şimşek'in rol aldığı dizinin müziklerini Kıraç yaptı.

ÖMER ÇARESİZ
İşte son bölüm: Resul'ün mektubunu bulan Ceren, her şeyi Ömer'e anlatmak üzere yoldayken kaza yapmıştır... Ceren hastanede ölüm-kalım mücadelesi vermektedir. Ömer çaresiz bir halde karısının başında gözlerini açmasını beklerken, zihninden birlikte yaşadıkları mutlu anlar geçmektedir... Ceren'in arabasının frenleriyle oynanmış olması haberi, Ömer'i şoka uğratır. Bunu, kimin yaptığını bulmak için harekete geçer. Başlangıçta elde ettiği veriler Sulhi'nin oğullarını hedef gösterirken, olaylar hiç de tahmin ettiği gibi değildir. Öte yandan Aziz, Meryemce'nin tekne aldığını bilmektedir. Onu hazırlıksız olduğu bir anda, teknesinde yakalar. Aziz ve Meryemce arasındaki savaş, artık denizin ortasındadır...
Haberin fotoğrafları