kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Haziran 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

'Kendimi kafesteki bir hayvan gibi hissettim'

03.06.2007
İLİŞKİLİ HABERLER
'Kendimi kafesteki bir hayvan gibi hissettim'
- Türk taraftarlarının sizi istemediğini düşündünüz, oysa Japonların ilgisi büyüktü. Kıtaları aşıp sizi izlemeye geliyorlardı. Bu durum egonuzda yükselmeye yol açtı mı?
Benim açımdan sevindirici bir durumdu. Ama aynı zamanda üzüntü ve eziklik yarattı. Benim için o kadar yol gelmelerine üzüldüm. Ama insan sevince demek ki yapıyor. Ben de zamanında sevdiğim kızı 15 dakika görebilmek için 1200 kilometre yol kat etmiştim.

- Ama onları da kırmadınız, bazı organizasyonlar düzenleyerek Japon hayranlarınızla bir araya geldiniz?
Kulüp ayarladı o organizasyonları. Kendimi hayvanat bahçesinde, kafes içinde sergilenen bir hayvana benzettim. Sanki insanlar gelip, kafes içindeki beni sevip gidiyorlardı. Bu durum çok rahatsızlık yaşattı.

- Neden sürekli David Beckham ile kıyaslandınız?
- David Beckham kendisine bir hedef belirlemiş. Markalaşıp, çok para kazanmak istiyor. Benim de onunla aynı adımları izleyeceğimi sandılar.

- Sizce bunun sebebi nedir?
- Karizmatiğim ve Türkiye'deki diğer futbolcu profilinden çok farklıyım. Ama ben sade bir hayat istedim, yoksa Beckham'ın attığı adımları atabilirdim.

- Nedir Türkiye'deki futbolcu profili?
- Bundan birkaç yıl önce, kıro, eğitimsiz, sonradan görme, sadece futbol oynayarak bir yere gelmiş tiplerdi. Bunu giyimlerine ve yaşam tarzlarına da yansıtıyorlardı. Ben ise bunun dışındayım. Kendime, giyimime özen gösteririm.

- Erken yaşta baba oldunuz, kızınızla aranız nasıl?
- Haftada bir gün görüşüyoruz ve birlikte tatillere çıkıyoruz. Artık küçücük şeylerden mutlu olabilen bir adamım. Çocuğumun gelip, "Baba seni özledim," demesi, bana öpücük vermesi mutlu olmam için yeterli.