kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Haziran 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Buket Saygı

Bunlar da bizim 'Paris Hilton'lar

PELİN RAZAKİ ÇOLAK GÜNAYDİN
Eylülde alkollü araba kullanırken yakalanan Hilton Otelleri'nin uçarı varisi Paris Hilton, ehliyetenin geçici olarak iptal edilmesinden sonra yine araç kullanınca kamu hizmeti cezasına çarptırıldı. Bu cezayı yerine getirmediği için de 45 gün hapsine karar verildi. İyi hal nedeniyle ceza süreci 23 güne indirildi. Hilton, 5 Haziran'da girdiği cezaevinde, sağlık sorunları nedeniyle sadece 3 gün kaldı. Kanunların her nedense 'gözünün yaşına baktığı' Hilton'un durumu bize, bazı yerli ünlüleri hatırlattı...

HELİN AVŞAR: Hülya Avşar'ın kardeşi Helin Avşar, 1998'de ölümle burun buruna geldi. Ablasından aldığı Mercedes otomobille Tarabya'da hız denemesi yaparken denize uçtu! Karakola götürüldü ve aşırı alkollü olduğu tespit edildi. Avşar daha sonra da defalarca alkollü araç kullanırken yakalandı ve ehliyetine el kondu.

BUKET SAYGI: Şarkıcı Çelik'in eski eşi manken Buket Saygı, Reina çıkışında, alkollü halde direksiyonun başına geçti. Kuruçeşme'de trafik kontrolüne takılan Saygı, 147 promil alkollü çıkınca ehliyetine el konuldu ve kendisine 480 YTL para cezası kesildi.

DENİZ AKKAYA: Manken Deniz Akkaya, ilk cipini direksiyon başına alkollü geçtiği için parçaladı. Kazada arkadaşları yaralandı ve hakkında 'yaralanmaya sebebiyet vermek'ten kamu davası açıldı. Son olarak şarkıcı Yalın'ın doğum gününden dönerken 123 promil alkollü şekilde yakalandı ve ehliyetine altı aylığına el kondu.

DERİN MERMERCİ: Sosyetik güzel Derin Mermerci, sevgilisi Mehmet Germiyanlıgil'le eğlenceden dönerken alkollü halde araba kullanıyordu ve polise yakalandı. Yapılan kontrolde, 138 promil alkollü olduğu ortaya çıktı. Ehliyetine el Eylülde alkollü araba kullanırken yakalanan Hilton Otelleri'nin uçarı varisi Paris Hilton, ehliyetenin geçici olarak iptal edilmesinden sonra yine araç kullanınca kamu hizmeti cezasına çarptırıldı. Bu cezayı yerine getirmediği için de 45 gün hapsine karar verildi. İyi hal nedeniyle ceza süreci 23 güne indirildi. Hilton, 5 Haziran'da girdiği cezaevinde, sağlık sorunları nedeniyle sadece 3 gün kaldı. Kanunların her nedense 'gözünün yaşına baktığı' Hilton'un durumu bize, bazı yerli ünlüleri hatırlattı... konmasına çok sinirlenen Derin Hanım, o durumda araba kullanması yasak olduğu halde gaza basıp olay yerinden uzaklaştı!

ÇAĞLA ŞİKEL: Eğlence dönüşü Ortaköy'de 62 promil alkolle trafik polislerine yakalandı. Ehliyetine 6 aylığına el konan Şikel'e 379 YTL para cezası kesildi.

PINAR AYLİN: Ünlü şarkıcı 230 promil alkolle araç kullanırken polise yakalandı ve ehliyetine el kondu.

ÖZLEM SAVAŞ: Alkollü araba kullandığı için ünlü oyuncu Özlem Savaş'ın ehliyetine birçok kez el kondu. Alkol tedavisi gördü. Uzun süre psikolog gözetiminde araç kullandı. Simülatörle, otomobil kullanmayı sil baştan öğrendi.

DİDEM EROL: Manken Didem Erol, bugüne dek defalarca alkollü araç kullanırken yakalandı. Yine alkollü olduğu birgün gazetecilere, ehliyetsiz araba kullanırken trafik çevirmelerinden kurtulmanın tüyolarını bile anlattı!

Haberin fotoğrafları