kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Haziran 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Chat'le gelen cinayet için müebbet istendi

Nazan ERDEM
Chat'te tanıştığı kızıyla evlenmediği gerekçesiyle Nebil Örgen'i öldürttüğü ileri sürülen baba ile "Tetiği çekti" denilen yeğeni, müebbetle yargılanıyor..
İnternette tanıştığı Zeliha Özsarı (20) ile evlenmekten vazgeçtiği iddiasıyla Nebil Örgen'i (24) öldürttüğü ileri sürülen tutuksuz sanık Ahmet Özsarı ile tetiği çektiği iddia edilen tutuklu sanık Ali Bağcı'nın (20), "Kasten adam öldürme, öldürme suçuna azmettirme" suçlarından ömür boyu hapis istemi ile yargılanmalarına dün başlandı. Adana 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada konuşan Ali Bağcı suçu kabul etmedi.

BEN MASUMUM
Bağcı şunları anlattı: "Olay sırasında benim Burdur'un Gölhisar ilçesinde olduğuma dair şahitlerim var. Adana'ya hiç gitmedim. Beraatimi istiyorum." Garson Nebil Örgen'i yeğenine öldürttüğü öne sürülen Ahmet Özsarı da suçlamaları kabul etmezken, olaya tanık olan bar sahibi Ömer Beyazçiçek cinayeti Ali Bağcı'nın işlediğini ileri sürdü. Zeliha Özsarı ise babası ve kuzeninin suçsuz olduğunu savunarak, "Evlenip, Burdur'a gidecektik. Bu amaçla babam 500 YTL gönderdi. Olay gecesi Nebil'i cep telefonundan aradım ama cevap alamadım. Öldürüldüğünü polisten öğrendim. Babam ve kuzenim Ali suçsuzdur" şeklinde konuştu
Haberin fotoğrafları