kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Haziran 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Petek Dinçöz Erdal Acar

TESYEV'le Petek arasında buzlar eridi

ÖnerÖNGÜN / MAGAZİN
TESYEV'in organize ettiği defileli yemeklerin ikincisinde, 1.5 yıl önce vakıf yöneticileriyle söz düellosuna giren Petek Dinçöz sahne aldı. Geceye birçok seçkin sima katıldı ..
Türkiye Engelliler Spor Yardım ve Eğitim Vakfı (TESYEV) İcra Kurulu'nun organize ettiği defileli yemeklerin ikincisi, önceki akşam Çırağan Sarayı Balo Salonu'nda düzenlendi. Davetiyelerinin 500 YTL'den satıldığı geceye, Muammer-Neval Güler, Semra Özal, Ahmet-Sinem Bayer, Sitare-Ahmet Ağaoğlu, Hüsnü-Asuman Güreli, Bilge Öztürk, Sergen Yalçın, Talip Öztürk, Yasemin Koşal, Deniz-Haluk Berdan ve Arte Tahir gibi iş, sanat ve cemiyet hayatından 450 isim katıldı.

SORUN ÜÇÜNCÜ KİŞİLERDİ
Gecede, çiçeği burnunda modacı Emel Acar'ın 'Engelleri Aşalım' adını verdiği 42 parçalık koleksiyonu tanıtıldı. Bu yıl gecede, her zamankinin aksine Hülya Avşar değil, 1.5 sene önce Kaya Çilingiroğlu'na TESYEV için para ödediğini ancak makbuzun meblağın çok altında yazıldığını iddia ederek, vakfın yöneticileri ile söz düellosuna giren Petek Dinçöz sahne aldı. Sahneye Emel Acar imzalı bir kostümle çıkan Dinçöz, "Geçmişte vakıf yöneticileri ile aramda üçüncü kişilerden kaynaklanan bazı sorunlar çıktı. Ancak yanlış anlaşılmaları çözdük" dedi.
Haberin fotoğrafları