kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Haziran 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
SAVAŞ AY'LA TOZLU YOLLAR

Urfa'nın çocuklu gelinleri

Savaş Ay, Urfa'da toplu nikah törenine gitti, çocukları ile nikâh masasına oturan taze gelinleri görüntüledi..
Savaş Ay'la Tozlu Yollar cumartesi geceleri Anadolu'nun tüm renklerini ekrana getirmeye devam ediyor. Savaş Ay ve ekibi bu kez Urfa'nın Birecik ilçesinde, akıllara durgunluk verecek bir toplu nikaha şahit oldu. Bembeyaz gelinlikler içindeki taze gelinlerin kucağında 1-2, karnında da yakında doğacak bebekler vardı. Savaş Ay, çiftlere mikrofon uzattı ve ortaya zalim Fırat'tan bile zalim durumlar, adetler, töreler saçıldı.

SEFALETİN RESMİ
Fırat kıyısında turunu sürdüren 'Tozlu Yollar' ekibi, dehşetli fakirliğin fotoğraflarını çekti. Savaş Ay, evden kaçan bir baba ve dokuz çocuğuyla kalan hasta bir annenin hazin öyküsünü dinledi. Bu aileyi kurtaran Hızır, nereden nasıl ulaştı? Konunun tüm ayrıntıları Savaş Ay' la Tozlu Yollar' da... atv 00.30

Serap Ezgü Savaş Ay'ın konuğu
Savaş Ay'la Tozlu Yollar programının bu geceki stüdyo konuğu ünlü sunucu Serap Ezgü olacak. Yaptığı kadın programlarında kayıp kişilerin bulunmasına katkı sağlayan, birbirleriyle görüşmeyen aile bireylerini barıştıran Serap Ezgü canlı yayında Savaş Ay'a eşlik edecek. Katıldığı şarkı yarışmasıyla da adından söz ettiren Serap Ezgü'nün izleyicilere sürprizleri de olacak.
Haberin fotoğrafları