kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Haziran 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

'Bahçeli'yle olan ana bağım davamdır yürüyecek daha çok yolumuz vardır'

MHP: Şencan Uzun (Reklamcı)..
1) Türkiye tarihinin tüm süreçlerine göre, başta dış politika olmak üzere reflekslerini yitirmiş bir görüntü içerisinde. Laik cumhuriyet tartışmaları, siyasi otoritesizlik doruklara çıkmış durumda. Geleneksel dış politikalarımız, teslimiyetçi bir çizgide. Jeopolitik konumumuz göz önüne alınırsa, hazmı zor bazı gelişmeler izlenmekte. Bu güzel ülke hak ettiği şekilde yönetilmiyor.
2) Bu ülkenin kadınları tarihin tüm süreçlerinde, olmak gerektiği tüm zorluklarda, toplumun dinamiklerini hareket ettirebilme yeteneğini tüm tevazuları ile yerine getirebilmişlerdir. Ancak, bu gelinen son nokta değildir. Yürüyecek daha çok yolumuz, söylenecek daha çok sözümüz var. Ben bu yolda yolcu, bu söylemde sözcü olmak iddiasıyla bu yola çıktım.
3) Benim temel hedefim; aktif siyasette ve sivil toplum inisiyatiflerinde yer alan potansiyel kadın gücünü, toplumsal bir otorite haline getirebilmektir. Bugün kadın hakları diye tabir edilen düşüncenin temelini insan hakları oluşturmakta. Bu nedenledir ki benim ana hedefim kadın hakları değil; onu da içinde barındıran ve daha geniş kitlelere hitap eden insan haklarıdır.
4)Temelinde su sorunu olan çevre kirliliği, benim ana projem. Nüfusunun yüzde 60'ı tarım ile geçinen bir ülkede su, ana hayat kaynağıdır. Eğer su olmazsa ana geçim kaynağı olan tarım olmaz ve bu da zaten yüksek olan işsiz sayımızın artmasına, bununla beraber sosyal hayatın daha da kötüleşmesine, kapkaç gibi, hırsızlık gibi ahlak dışı geçim kaynakları yaratılmasına yol acar. Kapkaç kanunu, hırsızlık kanunu gibi kanunları çıkarmak sadece ve sadece geçici çözümler üretilebilir. Benim amacım uzun vadede kalıcı çözümler üretmektir.
5) Davasına sonuna kadar bağımlı Devlet Bahçeli'ye olan ana bağım davamdır.
6) Milliyetçi Hareket Partisi toplumun tüm ihtiyaç ve sorunlarının gerçek çözümünü sunan tek parti olma gerçeğini bu seçimde sandıklardan alacağı oyla gösterecektir. Bu millet, kendi içinde yaşattığı değerlerin vücut bulduğu partimizi layık olduğu şekilde birinci sıraya taşıyacaktır.
7) Sloganımı çalabilirler diye söylemeyeceğim.

Ay yıldızlı demokrasi
Kırmızı zemin üzerine beyaz hilal ile yıldız çizerim. Hilalde bu ülkenin gelmişinden geçmişine uzanan engin hoşgörüyü, yıldızda ise bu milletin ve ülkenin bu çizgide ulaşması gereken hedefleri görürüm.
Haberin fotoğrafları