kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Mayıs 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Mr. Bean son filminde de yine hiç çekinmeden maceralara atılıyor.

Empire Sunar

18.05.2007
Mr. Bean Tatilde
Tür: Komedi Yönetmen: Steve Bendelack Oyuncular: Rowan Atkinson, Emma de Caunes, Jean Rochefort, Antoine de Caunes. Ekşi suratlı, salak ve ahmak adamımız Bay Bean, bu yeni macerasında yine bir dolu eşya çalıyor, bir güvenlik görevlisini yere indiriyor ve bir adamı neredeyse öldürüyor. Ama artık kabul etmek gerekir ki, eskiden çocuk-adam olan Rowan Atkinson'ın oynadığı Bean artık komik değil. Bean bu filmde kendisine verilen bir görevi yerine getirmek üzere Fransa sahillerine gidiyor. Eskiden, televizyonda gördüğümüz zaman güldüğümüz 10 dakika süren slapstick sahneleri (fiziksel espri üzerine kurulu komedi türü) bu devam filminde neredeyse yok gibi. Mr. Bean Tatilde, uyuşuk diyalogları, sıkıcı hikâyesi ve hatta Willem Dafoe'suyla "Gittiği bu tatilden bir daha dönmese," dedirtiyor.

Tepenin Gözleri 2
Tür: Korku Yönetmen: Martin Weisz Oyuncular: Michael McMillian, Jessica Stroup, Jacob Vargas, Flex Alexander. Eğer söz konusu olan, zaten bir yeniden yapımın devam filmi ise beklentiler çok da yüksek olmaz genelde. Ama bu mutant filmi, ablukaya alınmış aile formatının tüm o bildik klişelerinden uzak. Burada daha önce nükleer bombaların test edildiği, bugün artık kullanılmaz hale gelen askeri bir üs söz konusu. Aynı zamanda mutant yaratıkların da üssü burası. Bir grup askerin kurban seçildiği Tepenin Gözleri 2, bol kanlı, bol irinli, gerilim dozu yerinde, aksiyonu doyurucu ve vahşet sahneleri de iğrenç. E daha ne olsun!

Cinayet Gecesi
Tür: Gerilim Yönetmen: Gregory Hoblit Oyuncular: Anthony Hopkins, Ryan Gosling, David Strathaim, Billy Burke. Usta oyuncu Anthony Hopkins ve yıldızı son yıllarda parlayan Ryan Gosling'in başrollerini paylaştıkları Cinayet Gecesi, polisiye-gerilim sularında yüzüyor. Issız bir gecede karısını öldüren Ted Crawford (Hopkins), polisler gelene kadar bütün kanıtları temizler. Genç ve hırslı savcı Willy Beachum (Gosling), başta bu davanın kendisi için çantada keklik olacağını düşünür. Ancak Ted tüm delilleri çürütmeye başlayınca Willy'nin parlak kariyeri de can çekişmeye başlayacaktır.

Zodiac
Tür: Dram, polisiye, gerilim Yönetmen: David Fincher Oyuncular: Jake Gyllenhaal, Mark Ruffalo, Robert Downey Jr., Anthony Edwards. Dillere destan bir seri katil var Amerikan tarihinde... Seri cinayet davalarının en ünlüsü, kurbanlarına zodyak işareti bırakan Zodiac. Bu dava Yedi ve Dövüş Kulübü ile dikkat çeken David Fincher'ın eline düşmüş. Kendini bu olayı çözmeye adamış Robert Graysmith'in aynı isimli romanından hareket eden filmde, polisin eli kolu bu katil tarafından bağlanmıştır. Anlaşılan, Fincher yine kanımıza girecek.

Sevimli Dinozor
Tür: Animasyon Yönetmen: Reinhard Klooss, Holger Tappe Seslendirenler: Mehmet Ali Erbil, Yavuz Seçkin, Oya Küçümen. Okyanusun ortasında küçük bir volkanik ada olan Titiwoo'da, çok yönlü ama toplumla uyumsuz bir bilim adamı Horatio Tibberton yaşamaktadır. Güney denizindeki bu yere sürgün gelmiştir. Burada karısıyla birlikte bir dil kursu açar ve adanın sakinlerine dersler verir. Ancak o sırada, içinde buzul çağından kalma bir yumurtanın da bulunduğu buzdağlarından biri erimeye başlar ve olaylar gelişir. Arkadaşlığın değerine vurgu yapan, şirin bir çocuk filmi.
Haberin fotoğrafları