kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Mayıs 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC

Halk ne diyor?

1 Mayıs'taki polisler kapkaçta neredeler?..
İstanbul'un gözde semti Nişantaşı'nda kapkaç dehşeti: Evinin önünde kapkaça uğrayan Selin Fara Sinsi; dayak yedi, sürüklendi ve bıçaklandı. Selin Hanım'ın durumunun iyi, psikolojisinin ise kötü olduğu öğrenildi.
MUSTAFA CAN ERATİK: 1 Mayıs'ta güvenlik önlemlerini abartarak İstanbullular'a hayatı zehir eden Vali ve Emniyet Müdürü; hala şehrinizde asayiş berkemal mi?

ELA KÜÇÜKÇAKAR: Aynı şekilde benim de çantamı kapıp kaçtılar. Artık evlere girerken soyuluyoruz. Hırsızları yakalayamayan polis; mitinglerde, 1 Mayıs'ta binlerce olup boy gösterebiliyor!

ERDAL ERGEZEN: Bu tür insanların çok ağır cezalara çarptırılması lazım. İnsanlar artık evine, işine gidemeyecek.

SEDA EFELİ: Artık millet bir sonuç çıkmayacak diye karakola bile gitmiyor. Cezalar ağır ve caydırıcı olmalı; af olmamalı!

ESRA MUTLU: Cezalar caydırıcı olmadıkça bu suçlar devam eder.

DİDEM KORKMAZ: Ben de ocak ayında Şişli'de kapkaççılar tarafından sol kolumdan bıçaklandım. Sokağa çıkmaya korkar oldum. Artık suçlular cezasını çekmeli.

EMİNE KOPUZ: Her gün onlarca kapkaç olmasına rağmen neden 'dur' denilmiyor. Artık canımızı kurtardık diye şükreder olduk.

ZEHRA TAŞKIN: Terör sadece dağlarda değil, başta İstanbul olmak üzere şehirlerde de kol geziyor. Çelik kapılara rağmen korkuyoruz. Halkı kaderine terk ettiniz.

SERDAR SELÇUK: Ben bıçak taşıyorum yakında da silah alacağım. Madem polisin eli kolu bağlı, herkes kendi önlemini alıyor. Dağ başı bile daha güvenlidir.