kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Mayıs 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC
Gülben Ergen de Kenan Kardeş için sahne alacak ünlüler arasında.

Ünlüler şarap duayeni için sahneye çıkacak

MAGAZİN SERVİSİ
Sezen Aksu'dan Aşkın Nur Yengi'ye kadar birçok ünlü isim, mesleğine veda etmeye hazırlanan şarap tadımcısı Kenan Kardeş için sahneye çıkacak..
Rahatsızlığı nedeniyle meslek hayatına son vermeye hazırlanan Türkiye'nin ilk şarap tadımcısı Kenan Kardeş için ünlüler seferber oldu. Şimdiye kadar İstanbul'un çeşitli mekanlarında çalışan ve Günay Restorant'ta adını duyuran 32 yıllık şarap uzmanı Kenan Kardeş'in jübilesi için başta Sezen Aksu olmak üzere birçok ünlü sahneye çıkacak.

Bodrum'a yerleşiyor
Jübilesini yaparak, meslek hayatını noktalamaya hazırlanan Kenan Kardeş, bundan sonraki hayatını Bodrum'da geçirecek. Özel gecesi için çok heyecanlı olduğunu belirten Kardeş, "Hizmet ettiğim sanatçıların benim için sahneye çıktığını görmeye sabırsızlanıyorum" diyor. 17 Mayıs Perşembe akşamı Günay restorandaki jübilede; Sezen Aksu, Aşkın Nur Yengi, Nükhet Duru, Grup Gündoğarken, Yeşim Salkım, Burcu Güneş, Ercan Saatçi, Candan Erçetin, İlhan Şeşen, Ziynet Sali, Ufuk Yıldırım ve Çelik Erişçi gibi ünlü isimler sahneye çıkacak.