kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Mayıs 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC

'Ben pas veririm, gol olur'

22.04.2007
- Neden devlet memurları gibi hep aynı yerde, hep aynı ekiptesiniz?
- Ben cesur değilim. Hayatında çabucak devrimler yapabilen, çabucak kararlar veren biri de değilim. Öyle güçlü biri değilim.

- Ya bunu fena halde hissettirdiyseniz?
- O kadar da değil. O ekipte ellerim kelepçeli değil benim, ama ben aslında yardımcı kadın oyuncuyum. Bütün ödüllerime bakın, paylaşımlıdır. Sinemada karakter oyuncusu derler ya, ben oyum. Kim bizim başroldeki oyuncumuza yardım edebilir diye beni çağırıyorlar. Ben kimselere yardım etmeden, en iyi yardımcı seçiliyorum.

- İyi ama Bir Demet Tiyatro'da Mükremin'le Tirbüşon'un şiddete nihayet 'tu kaka' demesinden daha heyecan verici değil mi, Lütfiye'deki sosyolojik gelişim? Neden yabana atılıyor, neden bu kadar hantal ilerliyor?
- Evet, ama ben orada da oyun kurucu gibiyim. Hani iyi pas alamazlarsa iyi gol atamazlar ya... İyi sayı olmaz, onun gibi bir şey. Ben iyi pasörüm yani. Çok iyi dağıtıyorum. Özel hayatımda da böyleyim.

- E bu hayatın içinde başlı başına kişisel bir trajedi değil mi?
- Abartmayın. Ben böyle bir sorgulama dönemine girmiş olabilirim diye böyle konuşuyorum. Ali üç beş sene sonra sosyal hayatın içine girip uçup gidecek. Bu kalan süreyi onunla geçirsem fena mı olur? Açıkçası son bir yıldır yeteneğimi teşhir etmekten sıkıldığım oluyor.