kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Mayıs 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC

'Benim ellerim kelepçeli değil'

22.04.2007
- Hayatın Yılmaz Erdoğan'ı sürüklediği yer maskülen ve hatta politik bir figürün sürükleneceği en son yer aslında. Siz bir kadın olarak magazine ya da popülizme 'dişil zaaflar' göstermeyip, ondan daha dayanıklı çıktınız...
- Bizim kariyerimiz paralel ilerlemedi, sebep biraz da o. Ben bu işin tek dalında ilerlerken o birkaç dalında birden ilerlemeye çalıştı. Bu da her anlamda gündeme gelmeyi getirdi beraberinde. Kaç kişi var ki, onun gibi yazıp da oynayan.

- Çok uzun zamandır birliktesiniz, bir sıkışma olmasa eski sinerji seyirciye geçerdi. Birileri mutsuz olacak gibi... Sizce kim, kimi mutsuz edecek?
- Anlayamıyorum, birlikte yaptığımız işlerden çok memnun olan bir kitlemiz var bizim. Ama bir başka kesimin gözüne Yılmaz'ın egosu batmış olabilir, ama benim çok fazla acı çektiğimi düşünen ilk siz değilsiniz, fakat en ısrarlısı siz çıktınız. Beni elleri kelepçeli mi zannediyorsunuz?

- Hayır, artık mutsuz olduğunuzu ve yakın bir zamanda tersinizin döneceğini düşünüyorum. Bir sorgulama dönemindesiniz ve hayata karşı daha önce almadığınız bir tavrı alacağınızı düşünüyorum. Buna Yılmaz Erdoğan da dahil olacak diyorum.
- Allah Allah, gerçekten böyle mi görünüyorum ben? Ben bunu çok insandan duyuyorum. Biz sadece birlikte iş yapan iki insanız. Ben babamın olduğu gibi, onun da mı otoritesi altına girdim? Olur mu öyle şey?