kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Mayıs 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC
Zuhal Topal (üstte), Hande Subaşı ve Metin Arolat (aşağıda) elenince, gözyaşlarına hakim olamadı.

Hande ile Metin gidince Zuhal'in sinirleri bozuldu

Öner ÖNGÜN-MAGAZİN
Ünlülerin yarıştığı 'Şarkı Söylemek Lazım' adlı programda önceki gece duygusal anlar yaşandı. Arabesk şarkıların seslendirildiği yarışmada; Orhan Gencebay'ın 'Dertler Benim Olsun' parçasını söyleyen Hande Subaşı ile Metin Arolat; ekrana veda etti.

Benim de favorimdi
Hazım Körmükçü-Hilal Özdemir'in birinci olduğu yarışmada; son ikiye kalan Zuhal Topal, Hande ile Metin'in elenme hüznüne gözyaşlarıyla eşlik etti. Canlı yayında ağlayan Zuhal Topal duygularını; "Gitmesi gereken isimler burada kalırken benim de favorim olan Hande Subaşı elendi. Bu durumu anlamak çok zor"diye ifade etti. Hande Subaşı ise; her şeyin mümkün olabileceğini belirterek, "Bundan sonra yeri gelince sahneye çıkıp, şarkı söyleyebileceğimi bu yarışmayla fark ettim" dedi.

Ünlüler sürpriz yaptı
Gecenin en büyük tartışması ise; Helin Avşar ile Didem Uzel'in albüm çıkarması fikri üzerine yaşandı. Jüri üyeleri farklı yorumlarda bulunurken; Erol Büyükburç, Didem Uzel'deki yeteneğin farkında olduğunu belirterek, "Onu bir dünya starı haline getireceğim" dedi. Helin Avşar ise kendisini şöyle ifade etti: "Eğer albüm çıkarırsam pop müzik söyleyeceğim. Bu yüzden üzerime gelinmesini anlamıyorum." Gecenin sonunda, Hakan Aysev, Ferda Anıl Yarkın, Metin Özülkü ve Mirkelam dörtlüsü, hazırladıkları düetle ile izleyenlere sürpriz yaptı.
Haberin fotoğrafları