kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Nisan 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC
GÜLŞEN CANLI YAYIN KONUĞU... Gülşen, Müberra’nın sunduğu sabah programına konuk olacak. Bakalım Gülşen canlı yayında neler açıklayacak?

Macide'nin foyası ortaya çıkacak mı?

Şöhret, nefeslerinizi tutarak izleyeceğiniz bir bölümle atv'de. Macide'nin yalanlarını öğrenen Gülşen bakalım ne yapacak?..
Ahu Türkpençe, Murat Ünalmış, Nurseli İdiz ve Atilla Saral'ın oynadığı 'Şöhret' beklenmedik gelişmelerle dolu yeni bölümüyle ekranda. Bu akşam: Macide'nin yalan söylediğini öğrenen Gülşen, kulaklarına inanamaz. Hayatında yaşadığı darbeler artık son noktaya ulaşmıştır. Herkes şimdi onun ne yapacağını merak etmektedir. Öte yandan Tuğra'ya yavaş yavaş aşık olan Melda, aralarında gerçek bir ilişki olabilmesi için elinden geleni yapmaktadır. Müberra programına Gülşen'i davet etmeye karar verir. Anne Halime'nin Hakan'a olan tepkisi ise hâlâ devam etmektedir. Tuğra ve Melda sürpriz bir şekilde basının önüne çıkarlar. Tüm bunlar yaşanırken, Mert'lerin evindeki bakıcı uyku haplarıyla çocukları uyutmaktadır. Bu gariplik Mert'in dikkatini çekmeye başlar. atv 20.00
Haberin fotoğrafları