kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Nisan 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC
 
08:00 Türk Sineması
10:00 Harika Pazar
12:45 Doğruya Doğru
13:45 Mutfakta Yenilik Var
14:30 Evim Güzel Evim
15:15 Yerli Dizi Çocuklar Duymasın
16:40 Yerli Dizi Selena
18:50 atv Ana Haber Bülteni
20:00 Eğlence İbo Show
00:00 Savaş Ay’la Tozlu Yollar
01:30 Sinema
 
00:00 Savaş Ay’la Tozlu Yollar
Savaş Ay'la Tozlu Yollar atv 24.00 .
Savaş Ay'ın Tozlu Yollar serüveni, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusuyla sürüyor. Edirne'deki çocuklarla folk star yarışması düzenleyen Savaş Ay, aynı zamanda 23 Nisan öncesinde çocuk bayramı hazırlıklarına katıldı, çocukları dinledi ve şenlikli görüntüler çıktı ortaya... Edirne'deki binlerce mültecinin kaldığı kampı da ziyaret eden Savaş Ay, gördüğü manzara karşısında hayrete düştü. Savaş Ay, Hülya Avşar'ın doğduğu evi Ardahan Hasköy'de buldu, akrabalarını ziyaret etti ve onlarla sohbet etti. Adana'da ise rehabilitasyon merkezine giden Savaş Ay, çocuklara şarkılar, türküler söyletti. Ayrıntılar ekranda.
 
20:00 Eğlence İbo Show
Eğlencenin adresi 'İbo Show' yine çok konuşulacak. İbrahim Tatlıses'in bu geceki konukları: Cankan, Şenay Düdek, Murat Boz ve Profesyonel'in sivri dilli yarışmacısı Ela.
İbo Show'da bu gece yine yer yerinden oynayacak! Müziğin, sohbetin ve eğlencenin en doyumsuzu yine atv'de, "İbo Show"da olacak!

TANSİYONA DİKKAT!
Kıyafetleri, şarkıları ve danslarıyla hayran kitlesini her geçen gün artıran, müziğin asi isimleri Cankan ve genç kızların yeni sevgilisi, yakışıklı popçu Murat Boz en popüler şarkılarıyla canlı canlı "İbo Show"da olacak! Programda tansiyonu yüksek tartışmalar da eksik olmayacak. Magazin dünyasının en çok konuşulan ismi Şenay Düdek gündemdeki magazin olaylarını sivri üslubuyla değerlendirecek. Bir diğer sivri dilli şöhret Ela da, Profesyonel yarışmasından sonra yaşadıklarını ve şarkılarını izleyicilerle paylaşacak. Canlı yayında titreyen koltuğa oturacak ünlülerin birbirinden komik görüntüleri, Didem'in muhteşem oryantal şovu ve keyifli sürprizlerle renklenecek şovu sakın kaçırmayın!
atv 20.00