kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Nisan 2007, Pazartesi
Son Dakika
arama
atv
Kanal 1
ABC
Aşklarının başladığı günlerde "Fazıl benim en derinimde şimdiye kadar kimsenin ulaşamadığı boşlukları doldurdu" diyen Hande Ataizi, ilişki bittiği için çok üzgün olduğunu söyledi.
SonFoni
ESİN ÖVET
Hande Ataizi ile ünlü piyanist Fazıl Say arasındaki 'aşk senfonisi' 4 ay sürdü. Ayrılığın nedeni Say'ın SABAH'ta yayımlanan röportajda söyledikleri..
Bir süredir anlaşamıyorduk
Dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say, "Birlikte Mozart çalıp cennete gidiyoruz" dediği sevgilisi Hande Ataizi'yle ayrıldı! Dört ay önce herkesin "Bu ilişki yürümez onlar ayrı dünyaların insanları" demesine karşın yeni bir aşka yelken açan ikili, ilişkilerinin bittiğini doğruladı. Ataizi, son bir aydır aralarında bazı sorunlar olduğunu belirterek, "Anlaşamıyorduk. Bazı sorunlar çok büyüdü. Biz de sorunları çözmek istedik. Ve bu ilişkiyi bitirerek sorunları çözdük" dedi.

Sabah'taki röportaj ayırdı!

Bir ilişkide insanların birbirini mutlu etmesi gerektiğini söyleyen Hande Ataizi şöyle devam etti: "Fazıl Bey'i çok sevdim. Onu üzmek istemedim." Fazıl Say ayrılıkla ilgili sadece "Çok üzgünüm!" derken, eski eşi Gülay Balcı da "Hayırlı olsun" demekle yetindi. İkili, Fazıl Say'ın Balçiçek Pamir'le yaptığı ve mart ayında SABAH gazetesinde yayımlanan röportajda söylediği sözler yüzünden ayrıldı.

Say'ın ilişkiyi bitiren röportajdaki sözleri
"Hande yaşamımda değişiklikler yapıyor. Eskiden kıyafete yılda 1000 Euro'dan fazla harcamazdım. Hatta işi cimriliğe bile vardırırdım. Şimdi beraber en iyi otellerde kalıyoruz. Hande'den önce hayatımda böyle zevkler yoktu. Ondan önce hayatımda hiç lüks yoktu! Ama artık kendime bakıyorum..."
Haberin fotoğrafları