kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Nisan 2007, Pazar
Son Dakika
arama
atv
Kanal 1
ABC
Çağdaş kızlara destek olun
Burcu ALDİNÇ
Cosmopolitan dergisinin seçtikleri 16 Nisan'da açık artırmayla satılacak. Elde edilecek tüm gelir 'Çağdaş Lise Mezunu Kızları Meslek Edindirme Projesi'ne aktarılacak..
Bu yıl ülkemizde 15. yaşını kutlayan Cosmopolitan dergisi yarın, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, 'Çağdaş Lise Mezunu Kızları Meslek Edindirme Projesi'ne katkı amacıyla, ayakkabıdan çantaya, iPod'dan zümrüt yüzüğe seçtiği ürünleri gittigidiyor.com sitesinde açık artırmayla satışa sunacak. Cosmo editörleri bu proje için okuyucularının sevdiği, beğenerek kullandığı ya da hep sahip olmak istedikleri ürünleri bir araya getirdi. Yarın saat 12.00'de başlayacak açık artırmadaki tüm ürünlerin açılış fiyatı 1 YTL olacak. Ancak üç gün boyunca sürecek açık artırmada fiyatı siz belirleyerek, bir genç kızın okul masraflarına katkıda bulunacaksınız ve uygun bir işe yerleştirilmesini sağlayacaksınız. Açık artırma 19 Nisan Perşembe günü saat 12.00'de sona erecek.

İTÜ'de bir yıl eğitim şansı
Cosmopolitan ve gittigidiyor.com tarafından ortaklaşa yürütülen proje kapsamında elde edilecek gelirin tamamı Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'nin 'Çağdaş Lise Mezunu Kızları Meslek Edindirme Projesi'ne aktarılacak. Dernek tarafından belirlenen genç kızlar bir yıl boyunca İstanbul Teknik Üniversitesi'nde eğitim alma şansı yakalayacak. Bu eğitimi başarıyla tamamladıktan sonra da kendilerine en uygun şirket ve pozisyonlarda işe başlayacaklar.

Tatil ya da kıyafet
Cosmo editörleri tarafından özel olarak seçilen ürünler, sadece kıyafetle de sınırlı değil. Karyola, yatak ve nevresim takımından hafta sonu tatiline, turunçgil ağacından özel tasarlanmış votka şişesine, diyet kitabından Swarovski taşlı şampanyaya kadar çok çeşitli ürünler proje kapsamında satışa sunulacak. Cosmopolitan'ın nisan sayısında bir kısmının sergilendiği ürünlerin tamamını www.gittigidiyor.com adresinden görebilirsiniz.
Haberin fotoğrafları