kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Nisan 2007, Pazar
Son Dakika
arama
atv
Kanal 1
ABC
Ona Allah'ından bulsun diye beddua ettim!
atv'de yayınlanan 'Herkes Yanlış Biliyor' programında geçmişteki hatalarından pişman olduğunu söyleyen Gizem Özdilli, eski sevgilisi için de "Hayatımda bir tek onun için beddua ettim" diye konuştu..
Geçtiğimiz günlerde Ankara'da Opr. Dr. Şenol Kalyoncu'nun gözetiminde yumurtalıklarını donduran Gizem Özdilli yaşadıklarını 'Herkes Yanlış Biliyor' programında anlattı. "Kendi kudretim yetseydi anne olurdum" diyen Özdilli, devam etti: "Ben böyle bir sorumluluğu tek başıma almak istemediğim için çocuk doğurmak istemedim..." Manken Gizem Özdilli şu açıklamalarda bulundu:

* Ben kariyer yapmaya çalışırken, zamanın farkında olamayabilirim diye yumurtalıklarımı dondurarak ileride çocuk sahibi olma durumumu garantiledim. Ama bunun bile reklam olduğunu söylediler çok ayıp ve günah bir şey... Böyle bir konunun reklamı olamaz!

Mecbur kaldım

* Zamanında mecbur olduğum için hamile kaldım. Bunları neden herkesle paylaşayım ki! Bu konuların bana özel ve öyle kalmasını istiyorum. Zaten bir dönem bu konuda büyük hatalar yaptım ve her şeyimi ekranlar önünde konuştum.

* Her cuma dua ediyorum Allah'a beni korusun diye... Ama hayatımda sadece bir insan için beddua ettim. Çünkü benim hayatımı mahvetti. Sadece Allah'ından bulsun diyorum o kadar...
Haberin fotoğrafları