kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Nisan 2007, Cumartesi
Son Dakika
arama
atv
Kanal 1
ABC
'Sevgilim 12 yıl cinsiyetimi anlamadı'
- Cinsiyet değiştirmeniz, hoşlandığınız bir erkekle aranıza sorun olarak girdi mi hiç?
- Asla, şimdiye kadar hiçbir erkek bana böyle bir sorun yaşatmadı. Birlikte 12 yıl yaşadığım Avusturyalı erkek arkadaşım bilmedi bile bu konuyu. Sonra ben ona evlenmeyi düşünecek kadar âşık olunca, bu konuyu açıkladım. Duyunca şoke oldu, başını duvarlara vurdu ve iki saatliğine beni terk etti, iki saat sonra elinde güllerle geldi.

- Cahilliğimi hoş görün ama 12 yıl boyunca nasıl anlamaz, bu mümkün müdür?
- Bir kadından hiçbir farkım yok ki, sadece regl olmuyorum. 365 gün seks yapabilirim, siz hemcinslerimden tek farkım bu (gülüyor). Cinselliği de tam bir kadın olarak yaşıyorum ve aynı tatmini duyuyorum. En az sizin kadar orgazm oluyorum. İlk cinsel ilişkimi yaşadığımda saatlerce ağladım ve Londra'daki doktoruma telefon açıp teşekkür ettim, "Beni önce Allah yarattı, sonra sen," dedim.

- Şu an hayatınızda biri var mı?
- Dubai Şeyhi El Maktum ile flört etmek istiyorum (gülüyor). Türkiye'de ise iki erkeği çok beğeniyorum. Hülya Avşar'ı çok severim ama kusura bakmasın, onu çok kıskanıyorum çünkü Türkiye'de en beğendiğim erkek Saadettin Saran'dır. Son gözdem de Cem Boyner. Ama evli erkeklerde gözüm yok, yuva yıkan bir kadın değilim, belki bir gün Allah benim de yüzüme güler ve onlar gibi biri çıkar karşıma.