SABAH - 26/03/2007 - Vanessa Hessler: Sevgiyle yaklaşan erkeği severim
kapat
   
SABAH Gazetesi
 
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Vanessa Hessler: Sevgiyle yaklaşan erkeği severim
Vanessa Hessler: Sevgiyle yaklaşan erkeği severim
Asterix 3'te oynuyorum

Vanessa Hessler: Sevgiyle yaklaşan erkeği severim

Dünyanın en güzel yüzlü mankenlerinden biri olarak gösterilen Vanessa Hessler, Maldivler'de yapılan çekimlerde Kom Mayo ile üçüncü kez katalog çalışması yaptı. Daha önce iki kez İstanbul'a gelen ve Türk erkeklerinin sarışın kadınlara ilgisini farkeden melez güzel, yoğun çekim temposu arasında, özel hayatı ve mesleğiyle ilgili GÜNAYDIN'a samimi itiraflarda bulundu.

Üç yıl önce Roma'da annesiyle birlikte sokakta yürürken keşfedilen Vanessa Hessler, podyumlara adımını attığı andan beri, defilelerin ve katalog çekimlerinin aranan yüzü olmayı başardı. Ünlü top model, Türk mayo markası Kom'un yeni sezon katalog çekimi için Maldivler'deydi. Daha önce yine Kom için iki kez objektiflerin karşısına geçen Hessler, Maldivler'deki çekimlerde sorularımızı yanıtladı. Top modellerin ışıltılı hayatlarına bir anlam veremeyen güzel model, meslektaşı Naomi Campbell'ın herkese kötü bir örnek olduğunu düşündüğünü söyledi. İtalyan anne ve Alman asıllı bir babanın kızı olarak dünyaya gelen 19 yaşındaki melez güzel, gelecek yıl 'Asterix 3' adlı filmde Gerard Depardieu ve Alain Delon ile sinemaya da adımını atacak.

* Daha önce Kom için iki kez Türkiye'ye gelmiştiniz. Üçüncü kez Kom'u tercih etmenizin nedenleri neler? Türkiye'den başka teklifler de geldi ancak bu grupla birbirimizi sevdik. Mankenliğe yeni başladığımda beni buldular. Birbirimizle iyi anlaşıyoruz. Ben 3 yıl önce başladığımda hep böyle kolay olacak sandım. Ancak çoğu firma o kadar kolaylık sağlamıyor. Diğer firmaların sonu gelmez istekleri oluyor. Enerjim bitene kadar çalıştırmak istiyorlar. O da bir modeli çok yoruyor. Ortak bir dil oluşturduk. Bu nedenle işimiz kolay oluyor.

AŞK SEKSTEN DAHA ÖNEMLİ

* Bu katalog çalışmasını kabul ederken para mı, markayla uyum mu, yoksa Maldiv Adaları mı sizi daha çok etkiledi? Maldivler'de daha önce de çalıştık ancak bütün bu söylediklerinizin hepsi teklife evet dememde etkili oldu diyebilirim.

* 16 yaşında mankenliğe başladınız, bu işin ne gibi zorluklarını gördünüz? Özel hayat çok değişiyor bu işle. Her şeyden önce bu işi çok sevdiğimi söylemek zorundayım. Hayatıma getirdiği zorluk mesleğe olan sevgimin çok altında kaldığı için problem değil.

* Bu yoğun iş temposunda zaman ayırabildiğiniz bir erkek arkadaşınız var mı? Evet var. O bir öğrenci, şu an çalışıyor. Önemli bir isim değil. Özel hayatımla ilgili çok konuşmak istemiyorum zaten çok da fazla söyleyecak bir şey yok. Bir öğrenciyle flört ediyorum. Hepsi bu.

* Evlenmeyi düşünmüyor musunuz? Hayır, evlenmek için daha çok erken.

* Futbolcular güzel mankenlerle yakından ilgilenir. İtalya'nın çapkın futbolcuları da sizin peşinizden koşuyor mu? Öyle bir şey olmadı, benim için birisinin ne iş yaptığı değil, kişiliği önemli. Futbolcu olunca daha değerli olmuyor yani. Bir futbolcu insan olarak iyiyse ancak arkadaş olabilirim. Benim eski erkek arkadaşım da bir fırıncıydı. Bana yaptığı pizzalar yüzüden kilo alıyordum.

* Peki nasıl yaklaşan erkekler sizi cezbeder? Beni olduğum gibi, yani insani yönümle seven ve konuşan biri beni cezbeder. Parasının, mesleğinin, yakışıklılığının hiç önemi yok. Aynı şekilde onun için de benim ünlü olmam önemli olmamalı. Erkeklerin genellikle kafasında bir tek şey olur. Onu düşünerek yaklaşanlardan nefret ediyorum. Sevgiyi daha çok önemsiyorum. Sevgi ve aşk, seksten daha önemli.

* Erkekler sizin güzelliğiniz ve şöhretinizin yanında kendilerini eksik hissediyorlar mı? Ben bunu göremem. O kadar halktan biri olarak dolaşıyorum ki zaten hiç ayırıcı bir özelliğim olmuyor Roma sokaklarında. İnsanların şöhretim ve güzelliğim altında ezilmelerine gerek duymayacak kadar sıradan yaşıyorum.

* Türk erkeklerini nasıl buluyorsunuz? Harikalar. Gelmeden önce bir fikrim yoktu. Sarışın kızlara ilgi gösterirler diye duymuştum sadece. Beni o kadar iyi ağırladılar ki İstanbul'da, Türkler'i çok seviyorum.

* Başka hangi markaların kampanyalarında yer aldınız? Alman, Fransız ve İtalyan telekomünikasyon şirketlerinin reklam kampanyası için çalışıyorum. 3 yıldır sürüyor ve çok büyük bir kampanya bu. Onların Avrupa'daki reklamlarının yüzüyüm. Bu iş zaten çok zamanımı alıyor.

Bülent iPEK

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Cem Yılmaz reklamlara yarar mı, zarar mı sağlar?
 Rockçıyım diye etek altı mı konuşmalıyım
 Yazmasaydım saplantıya dönüşürdü!
 Vanessa Hessler: Sevgiyle yaklaşan erkeği severim
 Denizin dibinden çıkan yazlık takılar
 Dikkat ofiste bebek var!
 İlk fotoroman zirvedeki isimleri buluşturmuş!
 Türk yönetmen Yapo'ya Hollywood kapısı açıldı!
 Starlarla birlikte kağıt bebek oldu
 Pax Thien'in annesi isyan bayrağını çekti
 Elton John'un yaş günü partisine ünlü yağdı
 Halk ne diyor?
DİLEK HANİF
Aksesuvar ön plana çıktı
5 Nisan'da sunacağım 2007...
ÖZAY ŞENDİR
Sürprizler ne der?
Sıradan bir günün sabahı... Bir...
AYŞE ÖZYILMAZEL
Güzelim, güzelsin, güzeliz...
Benli mi, albenili mi?...
AYŞE TÜTER
Lezzet Güneşi
Ispanaklı pay
Piliç etlerini...
Belinizi 2 haftada 5 santim inceltin
Belinizi 2 haftada 5 santim inceltin
Zayıflamada 'bel ölçüsü'nün temel hedef olması gerektiğini söyleyen...
Kadınlar şekere dikkat!
Kadınlar şekere dikkat!
Uzun dönemde ayak, göz ve diğer birçok hastalığa yol çan diyabetin...
Küslükleri televizyon için bitti
Küslükleri televizyon için bitti
Deniz Akkaya ile Şenay Akay arasında bir süredir devam eden küslük...
Şarkılarımla bu yaza ben damga vuracağım
Şarkılarımla bu yaza ben damga vuracağım
Şarkıları ve kendine özgü danslarıyla pop müziğin sevilen seslerinden...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.