kapat
   
SABAH Gazetesi
 
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Ünlü markaların ikinci el cennetleri
Ünlü markaların ikinci el cennetleri

Son zamanlarda ikinci el ürünlere olan ilgi fazlasıyla arttı! Hatta Siren Ertan ve Ece Sükan gibi ünlü isimler de ikinci el mağazalar açmaya başladı. Marka giyinmeyi sevenlerin büyük ilgi gösterdiği bu mağazalarda, dünyaca ünlü markaların ikinci el ürünlerini uygun fiyatlara almak mümkün.

StilistanBUL
Sosyetik modacı Siren Ertan ve Uğur Batur'un ortağı olduğu StilistanBUL, Nişantaşı'nda iki katlı bir binada hizmet veriyor. Mağazanın ilk katında gündelik kıyafetler, ikinci katında ise abiye ve gece kıyafetleri bulunuyor. Gucci, Prada, Louis Vuitton, Versace, Sergio Rossi ve Ferre gibi dünyaca ünlü markaların tasarımlarını mağazada bulabilirsiniz. Ağırlıklı olarak vintage kıyafetlerin satıldığı mağazada, az giyilmiş ikinci el kıyafetler de satılıyor. Sezonun en gözde parçaları arasında tunik, etek, tişört ve leopar desenli ayakkabılar yer alıyor.
Tel: 0 212 246 00 56

Ece Sükan Vintage

Ünlü manken Ece Sükan, geçtiğimiz aylarda ikinci el ve vintage tasarımların satıldığı bir mağaza açmıştı. Daha önce de vintage kıyafetlere büyük ilgi duyan Sükan'ın mağazası da kendi zevkinden izler taşıyor. İki katlı mağazanın ilk katında gece kıyafetleri, ikinci katında ise daha çok günlük kıyafetler satılıyor. Mağazadan Yves Saint Laurent, Lanvin, Chanel ve Givenchy gibi ünlü markaların gece kıyafetlerini uygun fiyatlara satın alabilirsiniz. Mağazada çanta, ayakkabı, gözlük ve çeşitli aksesuvarlar da var. Gündelik kıyafetlerin fiyatı 200-300 YTL, gece kıyafetler 800-1000 YTL, aksesuvarlar ise 90-350 YTL. Ayrıca mağazadan kıyafet de kiralayabilirsiniz.
Tel: 0 212 233 54 39

Berna

Berna Karayalçın'ın sahibi olduğu Harbiye'deki 'Berna' adlı butikte, Yves Saint Laurent ve Christian Dior gibi ünlü markaların ikinci el ürünleri bulunuyor. Karayalçın, Salvatore Ferragamo markalı ürünlerin mağazaya geldiği gibi tükendiğini söylüyor. 5 bin parça ürünün bulunduğu mağazada fiyatlar 5 ile 1000 YTL arasında değişiyor. Mağazada 3 bin YTL'ye marka kürkler de bulabilirsiniz. Aklınızda olsun mağazaya kıyafetlerini getirenlere ücret ödenebildiği gibi takas da yapılabiliyor.
Tel: 0 212 246 11 51

Second Change

Eski manken Ahu Yağtuğ ve Nurkan Levetoğlu'nun hayata geçirdiği 'Second Change' adlı mağazada ikinci el ve vintage ürünler var. Ayakkabı, elbise, gözlük, kemer ve mayo gibi pek çok tasarımın satışa sunulduğu mağazadaki kıyafetler çoğunlukla yurtdışından getiriliyor. Ürünlerin fiyatları 5 ile 1200 YTL arasında değişiyor. Mağaza müşterilerine kıyafetleri kiralama şansı da sunuyor. Gece kıyafetleri 150 YTL'ye kiralanabiliyor. Ayrıca mağazada erkekler için de ikinci el ve vintage ürünler var. Mağazanın en büyük özelliği ise kıyafet getirenler, aynı zamanda Anadolu Çağdaş Eğitim Vakfı'na da bağış yapmış oluyor.
Tel: 0 212 265 07 51

Zenana

Üç buçuk yıldır Ortaköy'de hizmet veren Zenana'nın sahipleri oyuncu Janset ve Naz Gülesin... Bu dükkanda dünyaca ünlü markaların ikinci el ürünlerini çok uygun fiyatlara bulabilirsiniz. Mağazadaki kıyafetlerin çoğu yurtdışından geliyor. Ancak mağaza yetkilileri bazı yakınlarının da ikinci el ürünlerini burada satışa sunuyor. Genelde hippi tarzı giyinenlerden büyük ilgi gören mağazada, Diesel marka bir jean'e 65 YTL, DKNY marka bir tişörte ise 10 YTL ödeyerek sahip olabilirsiniz.
Tel: 0 212 327 96 16
DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Türkçe klip delisi Koreli
 ' Filmimde Cem'in oynamasını istiyorum
 Matrix'in yöntemi ilk kez bir reklamda!
 Rehabilitasyon bağımlısı oldular
 Köpek modasının kalbi bu mağazada atıyor!
 Ünlü markaların ikinci el cennetleri
 Rossellini'nin kızı Lancome'un yüzü
 'Ghost Rider' figürleri satışta
 Denimder, jean yaratıcıları arıyor
 İki kadın 8 Mart'ta 'sağlık' anlatacak
 Yeni çıkanlar
ELVAN DEMİRKAN
İnsandaki en büyük seks organını açıklıyorum!
Her ne...
Sesimden ve sahnemden taviz vermem
Sesimden ve sahnemden taviz vermem
Her perşembe STNBL'daki programı ile büyük beğeni toplayan Betül...
Yurtdışını hedeflemedim
Yurtdışını hedeflemedim
Geçtiğimiz günlerde 'Aşkıma' adlı bir şiir kitabı yayınlayan ve...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.