kapat
   
SABAH Gazetesi
 
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Her sevgiliye özel farklı hediye seçenekleri
Her sevgiliye özel farklı hediye seçenekleri

Sevgililer Günü öncesinde ev dekorasyonuna yönelik ürünler sunan mağazalarda farklı tasarımlar görücüye çıkarılıyor. Markalar, kırmızı gül şeklinde koltuklardan sevgi dolu saatlere ve romantik nevresim takımlarına kadar sevgilisine hediye almak isteyenlere alternatifler sunuyor.

AŞKINIZA POSTER SÜRPRİZİ
Sevgiliniz için farklı bir hediye arıyorsanız, 'www.hediyeposter.com'u tıklamak için acele edin. Sitede aklınıza gelebilecek her filmin posteri bulunuyor. Sizin yapmanız gereken kendinizin ve sevgilinizin fotoğrafını bu siteye yollamak. Sitenin tasarım ekibi posterdeki ünlü oyuncuların fotoğraflarıyla sizinkileri değiştiriyor. İşte, sevgilinizin evinin duvarlarını süsleyecek anlamlı bir hediye!

ESKİ ZAMAN SOBALARI
Hemen hemen herkes artık soba yerine kaloriferle ısınıyor. Her ne kadar kaloriferler, kullanım kolaylığıyla sobanın pabucunu dama atsa da nostalji yapmayı sevenler sobalara hâlâ çok ilgi gösteriyor. Özellikle bir zamanların vazgeçilmezi kuzineler, mekana nostaljik ve romantik bir görünüm vermenin en iyi yollarından biri... Sevgililer Günü'nü şık bir kuzinenin başında sevdiğiniz insanla geçirmek istiyorsanız, Bauhaus'a uğrayabilirsiniz.

'SENİ SEVİYORUM' DEMENİN 8 YOLU
Evport'ta satışa sunulan saatler aşkını anlatmak isteyenler için birebir... Tasarımın üzerinde İngilizce'den İtalyanca'ya kadar 8 dilde 'seni seviyorum' yazıyor. Bilgi için www.evport.com.tr'yi tıklayabilirsiniz.

KALBİNİZİ SAKLAYIN
Saklama kaplarıyla mutfakların vazgeçilmezleri arasında yer alan Tupperware'in 14 Şubat'a özel tasarımları hazır! İç içe geçmiş rengarenk kalplerle süslü olan kapları bisküvi ve kurabiye saklamak için kullanabilirsiniz. Bu ürünleri dolap içinde bulundurabileceğiniz gibi mutfak tezgahının üzerinde de değerlendirebilirsiniz.

GÜL GİBİ KOLTUK
Sevgililer Günü'nde, sevgilinize yaratıcı tasarımlar hediye etmek istiyorsanız, rotanızı Haaz mağazasına çevirebilirsiniz. Mağazada bulunan gül şeklindeki kıpkırmızı koltuk sevgilisine hediye almak isteyenlerin favorileri arasında yer alıyor. Farklı olduğu kadar oldukça rahat bir yapıya sahip olan ürün, sevgilinizin yaşadığı mekana da farklılık katacaktır.

KIRMIZI KAHVE MAKİNESİ
Bosch'un 'Private Collection' serisi, 14 Şubat sabahı sevdiğini sıcak bir kahve ve kızarmış ekmekle karşılamak isteyenler için ideal... Seride yer alan kırmızı renkli ekmek kızartma ve kahve makinelerini sevgilinize hediye de edebilirsiniz. Ayrıca ekmek kızartma makinesinin buz çözme özelliği de var.

Kıpkırmızı sofralar
Sevgilinize 14 Şubat akşamı kıpkırmızı bir sofra hazırlamak istiyorsanız, Kütahya Porselen'in porselen yemek takımlarını görmelisiniz. Ayrıca markanın ürün gamında kalpli fincanlar, kadehler ve mug'lar da bulunuyor.

Telefondan haber geldi!
İşte, size bir hediye alternatifi daha; Siemens Gigaset C450 kablosuz telefon... Ürünün renkli ekranı ve polifonik melodileri var. Ürünün telefon defteri hafızası 100 isim ve telefon numarası alabiliyor. Ürünün tasarımı modern döşenmiş evler için ideal.

Romantik bir ev için
Sevgililer Günü'nde evinizde romantik bir ortam oluşturmak için Boyner mağazalarının aksesuvar reyonlarını gezebilirsiniz. Mağazada kalpli mug'lardan çerçevelere, kırmızı mumlardan vazolara ve mumluklara kadar sevgi temalı pek çok dekorasyon elemanı bulunuyor.

Sevgi dolu kahvaltı saati
Tchibo, Sevgililer Günü için 'Aşkın Rengi Kırmızı' temasıyla çeşitli hediye alternatifleri hazırlamış. Mağazada kulpları kalp şeklinde ayaklı kahvaltı tepsisi ve kalp dekorlu bardaklar gibi pek çok ürün bulmak mümkün.

Mis kokulu mekanlar
Evinize romantik ve gizemli bir hava katmak için ev kokuları kullanabilirsiniz. Durance markasının, kokulu mumları ve tütsüleriyle istediğiniz ortamı yakalayabilirsiniz.

Şıkır şıkır nevresimler
Brillant Home, Sevgililer Günü'ne özel ürünler hazırlamış. Markanın kadife bir kutu içinde sunulan, Swarovski taşlarla işlenmiş nevresim takımları ve bunları tamamlayan kalp şeklindeki ev terliklerini; sevgilinize hediye almadan önce görmenizde fayda var.
DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Halk tanga tunga giyenleri alkışlıyor
 Türkler'in kötü imajını youtube aracılığıyla silecek
 Jean pazarında çıplak savaş!
 Beni bekleyen savaş için postal da giydim
 Abay ve Öztekin büyük alkış aldı
 Beyaz Gelincik müstakbel ailesinin yanında
 Eksiklerimi görmeye devam ediyorum
 'Türk Sineması çocuklara ihmalkâr
 Burada ünlü mü var niye geldiniz?
 Her sevgiliye özel farklı hediye seçenekleri
 Kanser yararına aynı kitapta buluştular
 Şarap banyosu güzelliğinin sırrı güzelliğinin sırrı
 Daniel Craig Bond rolüyle ilk ödülünü aldı
 Love Story filminin yıldızı Ryan O'Neal tutuklandı
 Kocama tapıyorum
 Kylie Minogue'a destek olacağım
 Halk ne diyor?
ÖZAY ŞENDİR
SABAH'ın hayali ve SABAH'ın Haber Koordinatörü
Aziz...
ŞENGÜL BALIKSIRTI
Eurovision havası mı çarptı?
Kenan Doğulu'yu yıllardır...
RAHŞAN GÜLŞAN
Kadınlar, erkekler ve kediler
İngiltere'de bir test...
AYŞE TÜTER
Tavuklu krep
Tavuk göğsünü küçük parçalara ayırın.
Türkiye'nin en büyük tüp ailesi: Şimdi çok pişmanız
Türkiye'nin en büyük tüp ailesi: Şimdi çok pişmanız
İlk beşizlerimiz 2000 yılında dünyaya geldiğinde herşey çok güzeldi.
Beyin sağlığı için lifli gıda
Beyin sağlığı için lifli gıda
İngiltere'de yapılan bir araştırma; son yıllarda beslenme...
Dilek Hanif 'in kariyeri tehlikede!
Dilek Hanif 'in kariyeri tehlikede!
Ülkemizin önde gelen modacılarından biri olan Dilek Hanif, bugünlerde...
İzel'le Ercan'ın bir Çelik'i eksikti
İzel'le Ercan'ın bir Çelik'i eksikti
90'lı yılların başında 'İzel-Çelik-Ercan' olarak albümler yapıp,...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.