kapat
   
SABAH Gazetesi
 
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Artık anneyim ve daha dikkatliyim
Artık anneyim ve daha dikkatliyim
Tolga'ya cevap vermek hataydı
Maya'yı iyi ki doğurmuşum

Artık anneyim ve daha dikkatliyim

Geçtiğimiz yıl kısa ömürlü bir evlilik yaşayan Arzu Yanardağ: İyi oyunculuk; sevişme sahnelerinde oynamak değildir. Kızım Alara Maya doğduktan sonra bazı şeylere daha fazla dikkat etmem, her attığım adımda çocuğumu düşünmem gerekiyor.

Geçtiğimiz yıl, olaylı evliliği ve oyuncu Tolga Karel'le girdiği polemikle gündemden düşmeyen Arzu Yanardağ, artık durulduğunu söyledi. Kızı Alara Maya 7.5 aylık olan Yanardağ "Ben artık bir anneyim. Her attığım adımda onu düşünmek zorundayım" dedi. Önümüzdeki ay vizyona girecek olan 'Umut Adası' filmiyle adından söz ettirmeye hazırlanan genç oyuncu, "Kızıma hem annelik hem babalık yapıyorum. İnsanlar çok fazla üstüme gelmesin" şeklinde konuştu. Hamileliğinde 21 kilo aldığı halde, 7.5 ayda formuna kavuşan Arzu Yanardağ ile yaptığı işler ve yeni projelerini konuştuk.

* Son filminiz 'Umut Adası'nın çekimleri için Londra'daydınız. Çekimler nasıl geçti?
10 gün diye gittim, 17 gün kaldım. Benim için kat kat zor oldu çünkü bebeğimden ayrıydım. Bir daha kolay kolay yurtdışı işi kabul etmem ya da bebeğimle giderim.

SIRADA KORKU FİLMİ VAR
* 'Umut Adası'nda nasıl bir karakter canlandırdınız?
Film, farklı hayallerle Londra'ya giden, 4 gencin hikayesini anlatıyor. Ben dil öğrenmek için orada bulunan Vildan isminde bir genç kızı oynuyorum. Orada kötü insanlarla karşılaşıyor, parasız kalıyor ve para bulabilmek için çeşitli yollara başvuruyorum.

* Yeni projeler var mı gündeminizde?
Beni çok heyecanlandıran bir korku filmi projesi var. Senaryo bana bebeğim 1.5 aylıkken geldi. Lohusa depresyonunu anlatacak. Daha hiçbir şey belli değil, imzalar atılmadı. Ama hikaye beni heyecanlandırdı.

* 'Dün Gece Bir Rüya Gördüm' filmindeki çıplak sahneleriniz çok konuşuldu. 'Umut Adası'nda da bu konuda bir problem yaşadığınızı duyduk...
Anne olduktan sonra iş ortamında da, özel hayatımda da bazı şeylere daha fazla dikkat etmem gerekiyor. Kendimden önce düşünmem gereken bir insan var artık. Bu film bir dram zaten. Çok fazla çıplaklığa da, sansasyona da ihtiyacı yok.

BEBEĞİMDEN İZİN ALIRIM
* 'Umut Adası'nın yapımcı şirketi Karizma Prodüksiyon'un sahibi Göksel Zeyrek 'Erotik sahnelerde oynamazsa iyi oyuncu olmadığını düşünürüm' demiş sizin için... Sizce iyi oyuncu nasıl olur?
İyi oyunculuk sevişme sahnelerinde oynamakla olmuyor. Bence iyi oyunculuk, inandırıcı olmaktan geçiyor. Seni izleyen insan kendinden bir şeyler bulabiliyorsa ya da tanıdığı, bildiği insanlardan bir parça bulabiliyorsa sen gerçekten iyi oyuncusun demektir.

* Bir daha sevişme sahnelerinde oynamayacak mısınız?
Asla 'asla' dememem gerektiğini öğrendim. Öyle bir şey olur ki; belki bebeğim büyüdüğünde ondan izin alırım. Ya da o bunları hiç takmayan biri olur. Ya da öyle bir yönetmenden öyle bir teklif gelir ki oynarım. Ama bizim sinemamızda henüz 'çıplaklık' tabusu yıkılmadı. Yine çok eksiklerimiz var, yine taklitçilik var. Ayrıca bu camiada insanlar birbirini çok kullanıyor. SANSASYON YARATIYORLAR

* Kimler, kimleri kullanıyor? Sizi kimler kullandı mesela?
Genelde yapım şirketinden çıkıyor. Bazen yönetmen bile bunu yapabiliyor. Oyuncusun diye senin etinden, sütünden, her şeyinden yararlanmaya çalışıyorlar. Kendi filmleri iş yapsın diye seni sansasyonlarına alet etmeye çalışıyorlar. 'Dün Gece Bir Rüya Gördüm' filminde bunu yaşadım. Zaten çok kötü bir film oldu, gişe de yapmadı. O filmde yönetmen rolü bana anlatırken; duş sahnesinin saniye saniye katlarla gösterileceğini söyledi. Ama izlediğim zaman gördüm ki; tam 3 dakika boyunca kabak gibi çırılçıplak duş alıyorum. Tabii böyle olunca da kullanıldığını hissediyorsun. O filmden, onu çeken yönetmenden nefret ediyorsun. O filmle anlaştığın güne lanet okuyorsun!

* Bu kötü tecrübe cesaretinizi hiç kırmadı mı peki?
Hayır. Tüm bunlara rağmen hiçbir zaman sinemadan nefret etmedim. Çünkü sinema sadece o aptal yönetmenden ibaret değil. Hiçbir zaman umudumu kaybetmedim; biraz yitirdiğimde 'Umut Adası' filmi geldi. Onun da eksikleri olabilir, genç insanlar, ilk kez birşeyler yapmaya çalışıyorlar. Ama büyük prodüksiyonlarla yarışacak kadar iyi bir film olduğunu söyleyebilirim.

DENİZ AYYILDIZ - GÜNAYDIN

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Merhametli, kendisiyle barışık ve güçlü olsun
 Ela jüriye bela oldu Müge birincilik aldı
 Artık anneyim ve daha dikkatliyim
 Mutfak turunçgil antre vanilya kokmalı
 4 aydır kayıp kızlarını TV'den arıyorlar
 Halk ne diyor?
ÖZAY ŞENDİR
Bari sen yapma Volkan
Volkan Konak, saygı duyduğum...
ŞENGÜL BALIKSIRTI
Polemiğin kadar varsın
Sabah toplantısında bir...
RAHŞAN GÜLŞAN
Türkiye'nin XL modelini seçiyoruz!
Banu Noyan, beni bir...
SEDA KAYA GÜLER
Kadınlar niye çapkın erkek sever?
Romantik komedi...
Kendinizi çocuğunuzun öğretmeni sanmayın!
Kendinizi çocuğunuzun öğretmeni sanmayın!
Derslerinde zorlanıyor diye ödevlerini yapıyorsanız çocuğunuza...
Yaşam tarzınız tansiyonu etkiler
Yaşam tarzınız tansiyonu etkiler
Beslenme, fiziksel aktivite, alkol tüketimi ve kilo kontrolü...
Kayhan'a dizi teklifi yağıyor
Kayhan'a dizi teklifi yağıyor
Geçtiğimiz temmuz ayında evlenen, kasımda ise boşanan Demet Akalın ve...
Buz üstünde buz gibi polemikler!
Buz üstünde buz gibi polemikler!
'Buzda Dans'ı sunan Behzat Uygur, yarışmanın polemik kraliçesi Tuğba...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.