kapat
   
SABAH Gazetesi
 
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Ayse Tuter @ SABAH
SMS:
4122-MUTFAK MESAJ
 
Renkli kek
Fesleğenli piliç
Ballı brüksel lahanası

Ballı brüksel lahanası

Brüksel lahanalarını kaynar suda hafif yumuşayıncaya kadar 7-8 dakika pişirip, süzün, kaseye alın. Portakal suyu, hardal tohumu ve balı iyice çırpın, brüksel lahanalarının üzerine gezdirin, karıştırıp servis yapın.

MALZEMELER
6 kişilik
*
1 kg. brüksel lahanası

* 2 çorba kaşığı portakal suyu

* 2 çorba kaşığı hardal tohumu

* 1 çorba kaşığı bal

YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Karyağdı   / 16-12-2006
 Lezzet güneşi   / 13-12-2006
 Lezzet güneşi   / 12-12-2006
 Keyifle okuyun, zevkle pişirin, afiyetle yiyin   / 11-12-2006
 Peynirli lavaş   / 10-12-2006
 Sevgi halkası   / 08-12-2006
 Pırasalı börek   / 07-12-2006
 Peynirli mini burger   / 06-12-2006
 Şiş börek   / 05-12-2006
 Sebzeli pilav   / 04-12-2006
AYŞE ÖZYILMAZEL
Mutluluktan uyutmayan kırevi
Burası adamı baştan...
ÖZAY ŞENDİR
Pamuk ve Ermeni kadınlar
Cumartesi gecesi Orhan Pamuk'un...
AYŞE TÜTER
Renkli kek
250 gr. tereyağını eritin. Tereyağı, vanilya...
Azgın tekelerin seks bilgisi zayıf
Azgın tekelerin seks bilgisi zayıf
40'ını geçtikten sonra eşlerini terk edip genç bir sevgiliyle...
Stres saçın da ömrünü yiyor!
Stres saçın da ömrünü yiyor!
Psikolojik ve fiziksel birçok ratahsızlığa yol açan stres, saçların...
Rekor yine onlara geçti!
Rekor yine onlara geçti!
TOHUM Vakfı, önceki hafta Açık Kapı Sosyal Sorumluluk Derneği'ne...
'Bana jön demesinler, hakaret gibi geliyor
'Bana jön demesinler, hakaret gibi geliyor
'Kadın Severse'de başrollerden birini üstlenen Sinan Albayrak, "Jön...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.