Kaparili hindi kuşbaşı
Isıtılmış zeytinyağında et, sarmısak ve fesleğenleri karıştırarak 5 dakika soteleyin. Sirkeyi katıp, 5 dakika pişirin. Zeytin, kapari, tuz ve karabiberi ekleyin, kapağını kapatın. 7-8 dakika daha pişirin. Sıcak olarak servis yapın.
MALZEMELER 4 kişilik * 1 paket hindi kalça kuşbaşı
* 3 çorba kaşığı zeytinyağı
* 2 dal fesleğen (yapraklanmış)
* 4 diş sarmısak (ince halka kesilmiş)
* 2 çorba kaşığı sirke
* 1 çay bardağı yeşil zeytin (çekirdekleri çıkartılmış)
* 1 çay bardağı siyah zeytin (çekirdekleri çıkartılmış)
* 1 çorba kaşığı kapari
* Tuz
* Karabiber (arzu edilen miktarda)
|